Jäsenyys
Waterfront table at restaurant The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Waterfront, Ålesund.

The Social Bar & Bistro: Bistro Ålesundin auringossa

Tervetuloa The Social Bar & Bistron, joka sijaitsee Ålesundin keskustassa. Sieltä avautuvat näkymät vuonolle ja vuorille, ja voit nauttia herkullisia, klassisia bistroannoksia modernilla twistillä. Täältä löytyy jokaiselle jotakin!

Klassisia annoksia näköalalla

Mikään ei vedä vertoja kauniille maisemille, hyvälle juomalle lasissa ja maukkaalle ruoalle lautasella. Saat kaiken tämän The Social Bar & Bistro -ravintolassa, joka sijaitsee Ålesundin aurinkoisella eteläpuolella. Ota mukaan ystäväporukka, suurperhe tai päivän treffikumppani ja nauti klassisista bistroannoksista modernilla – ja ehkä yllättävälläkin – twistillä. Voit lisäksi katsella vuonoa ja vuoria juttellessasi samalla kaikesta ja ei mistään rennossa ja seurallisessa miljöössä.

Toinen olohuoneesi?

The Social Bar & Bistro perustuu ajatukselle, että olemme yhteenkuuluvuutta kaipaavia sosiaalisia olentoja – erityisesti ollessamme kaukana kotoa, uudessa kaupungissa tai maassa. Tämän tunnelman ravintola haluaa välittää. Ajattele sitä toisena olohuoneenasi – täällä keskitytään yhdessäoloon, mukavuuteen, sydämellisiin keskusteluihin ja rentouttaviin hetkiin. Suuntaa sinne ja nauti ruokaa klassisista pastoista meheviin hampurilaisiin. Jokaiselle löytyy jotakin. Ja tietysti runsas viinilista ja kylmää olutta!

A colorful fish dish at restaurant The Social.The restaurant sig of The Social Bar & Bistro.Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Nedre Strandgate 23-25, 6004 Ålesund
 • contactPhonePuhelin
  +47 70 11 19 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  waterfront@socialbarbistro.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt