Jäsenyys
Ocean view from the table at The Social Bar & Bistro in Ålesund.

The Social Bar & Bistro – keskustan bistroruokaa twistillä

Quality Hotel™ Ålesundissa sijaitseva The Social Bar & Bistro sijaitsee erinomaisella paikalla Ålesundin keskustassa ja tarjoaa klassisia, maukkaita bistroannoksia modernilla twistillä. Jokaiselle löytyy jotakin, etsitpä sitten pientä purtavaa tai kunnon herkullista ateriaa.

Hyvää ruokaa rentouttavassa ympäristössä

Mikään ei voita herkullista ruokaa, maistuvaa juomaa ja mukavaa seuraa, jossa voi puhua sekä pienistä että suurista. The Social Bar & Bistro perustuu ajatukseen, että jokainen ihminen on sosiaalinen olento, joka haluaa tuntea yhteenkuuluvuutta – ja juuri tämän tunteen The Social Bar & Bistro haluaa sinun tavoittavan nauttiessasi herkullisia, klassisia bistroannoksia rentouttavassa ympäristössä. Voit muuten odottaa yllättyväsi – ravintola lisää ruokiin odottamattoman ja modernin säväyksen.

Kaikkea pastasta hampurilaisiin

Aloita vaikkapa maukkailla purtavilla tai italialaisella herkkulautasella. Sen jälkeen voit kokeilla kaikkea klassisista pastaruoista klassisiin suosikkeihin, kuten Caesar-salaattiin ja meheviin hampurilaisiin. Löydät yksinkertaisesti ruokaa jokaiseen tilaisuuteen, tietysti runsaan viinilistan ja kylmän oluen kera! Kesällä voit istua merenrantaan aukeavalla terassilla nauttimassa raikkaista juomista ja herkullisesta ateriasta auringossa.

Modern interior at the restaurant of The Social Bar & Bistro in Ålesund.Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.The terrace at Quality Hotel Ålesund.Mussles for dinner at restaurant The Social.

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Ålesund

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Lauantai

  18:00 - 22:00

 • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Sorenskiver Bullsgate 7, 6002 Ålesund
 • contactPhonePuhelin
  +47 70 16 00 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  alesund@socialbarbistro.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt