Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Göteborg: 13.–19. kesäkuuta

Tänä vuonna on erityisen monta syytä suunnata länteen – GO WEST! West Pride on palannut rytinällä ja paukkeella. Haluatko juhlia meidän ja muun Göteborgin kanssa? Täältä löydät huipputapahtumat!

Pride Parade Göteborg – kansanjuhla ihmisoikeuksien puolesta

Pride-viikon suurin tapahtuma on luonnollisesti Pride-kulkue!

Olitpa sitten mukana marssimassa itse kulkueessa tai vain hurraamassa kadun varrella, tulet varmasti nauttimaan tästä iloisesta, värikkäästä ja rakkauden ilosanomaa levittävästä juhlatapahtumasta! 

Pride Parade Göteborgissa – koska?

Pride Parade järjestetään lauantaina 18. kesäkuuta, alkaen klo 13.00.

Mikä on Pride Parade -kulkueen reitti tänä vuonna?

Pride-kulkue lähtee liikkeelle Gibraltarvallenilta ja jatkaa Gibraltargatania ja Viktor Rydbergsgatania pitkin Götaplatsenin ohi Kungsportsavenynille, Bältespännarparken ja Brunnsparkenin ohi, päättyen Gustav Adolfs torgille.

Valmistaudu vuoden värikkäimpään kansanjuhlaan

Kaikki, mitä sinun tulee tietää Pridestä

Tiedätkö, mikä Pride-liike oikein on? Mitä "sateenkaarilipun" värit edustavat? Mitkä kappaleet ovat tunnetuimpia ja mitkä tapahtumat ovat tehneet Pridestä sen, millaisena me sen nykyään tunnemme?

Lue lisää täältä

Koe Pride Park ja Pride House!

Tarjolla on vaikka mitä muuta pelkän festivaalin lisäksi. Opi jotain uutta, nauti hyvistä konserteista tai tutustu mukaviin ihmisiin. Täältä löydät monia erilaisia vinkkejä!

Pride House

Pride House on paikka, jossa järjestetään mielenkiintoisia seminaareja, keskustelutilaisuuksia ja workshopeja. Täällä on tarjolla erilaisia jännittäviä aktiviteetteja – ja kaikki tämä ilmaiseksi. Tämän vuoden teemana on demokratia HLBT:n näkökulmasta.

Mikä on Pride House?

Pride Housen eri tapahtumat, näyttelyt, seminaarit ja workshopit järjestetään eri tiloissa ympäri Götaplatsenia. 

Täältä löydät jo varmistuneet aktiviteetit ja tapahtumat

Pride Park Göteborg

Pride Park sijaitsee Eriksbergshallenissa. Tule nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomista, iloisista ihmisistä ja suuresta määrästä näytteilleasettajia, esiintyjiä ja konsertteja! Pride Parkin sisäänpääsy on maksuton.

Odotamme paikalle:

Kaikkia upeita artisteja, jotka saapuvat paikalle. Esiintyjinä tulee olemaan muun muassa Tusse, Moa Lignell, Arja Saijonmaa ja monia muita!

Missä Pride Park sijaitsee?

Löydät Pride Parkin Eriksbergshallenista. Pääset helpoimmin paikan päälle joukkoliikenteen avulla. Saavu Eriksbergin lautan laituriin (lautta) tai jää pois Eriksbergstorgetin pysäkillä (bussi).

Milloin Pride Park järjestetään?

Pride Park järjestetään 1718. kesäkuuta.

Lue lisää Pride Parkista täältä!

Voimakkaita ja kuuluvia ääniä Pride-liikkeessä

Inspiroidu ihmisistä, jotka tekevät päivittäin töitä tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden edistämiseksi

Auroran tarina

Aurora on aina ollut nainen!

Lue lisää Aurorasta, joka ei koskaan tuntenut olevansa mies vaan nainen. Hän eli miehenä 25 vuoden ajan ennen kuin hän vihdoinkin sai olla oma itsensä. Aurora kertoo myös oman näkemyksensä siitä, mitä transhenkilöille voi ja toisaalta ei voi sanoakommer også med sine dos & don'ts til hva man kan si - og ikke bør si - til transpersoner.

Lue hänen tarinansa
Kun isä on homoseksuaali

Carolinin isä tuli ulos kaapista: ”Olen niin ylpeä hänestä"

Mitä tapahtuu, kun elämä muuttuu ilman, että itse on valinnut niin? Kuinka reagoida, kun oma perhe hajoaa ja toinen vanhemmista tulee ulos kaapista homoseksuaalina? Ruotsalaisen Carolin Solskärin, 27, kohdalla myrskyisä aika johti lopulta tärkeään ilmoitukseen, joka antoi vastauksen moniin pohdiskeluihin.

Carolinin tarina
Vanhempien tarina

Stolta föräldrar: ”Hyvät esikuvat ovat uskomattoman tärkeitä”

Me tapasimme ruotsalaisen yhdistyksen "Stolta föräldrar till HBTQ-barn" (HBTQ on Ruotsin vastine HLBT:lle) ja saimme kaapista ulos tulleilta vanhemmilta arvokkaita vinkkejä.

Lue lisää: Stolta föräldrar
Miksi tuemme Pridea

Petter A. Stordalen kertoo Strawberryista ja Pridesta: "Meille monimuotoisuus merkitsee parempaa kulttuuria."

Lue haastattelu täältä

Pride & Strawberry

Strawberry – Priden ylpeä kumppani Pohjoismaissa

Yövy hotellissa Priden aikana

Yövy tyylikkäästi Pride-juhlan aikana!

Meille monimuotoisuus ja osallistaminen ovat itsestäänselvyyksiä ja osa perusarvojamme. Juhli West Pride 2022 -tapahtumaa yhdessä kanssamme ja saat 15 % alennusta hotellivarauksestasi!

Varaa hotelli Göteborgista
Room for all

Strawberry – Priden ylpeä sponsori

Me Strawberryilla pidämme monimuotoisuutta suuressa arvossa ja teemme paljon töitä tasa-arvoisuuden ja samanvertaisen kohtelun edistämiseksi. Tästä syystä olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että toimimme Pohjoismaiden Pride-festivaalien sponsorina tänä vuonna!

Takaisin Pride-etusivulle
3.1.9.007 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.