Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Gävle Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Gävlessä

Varaa kongressi-, tapahtuma- tai juhlatila hotellistamme Clarion Hotel® Winnistä, Gävlen keskustasta. Modernit kokoustilamme keskellä kaupungin nähtävyyksiä ja lähellä Gävlen rautatieasemaa luovat erinomaiset puitteet viihtyisään kokouspäivään.

Gävlen suurimmalla kokoushotellilla, Clarion Hotel Winnillä on runsaasti kokemusta kokousten ja kongressien järjestämisestä, niin pienten kuin suurtenkin. Puolet kokoustiloista sijaitsee hotellissamme ja loput 150 metrin päässä, erillisessä kokouskeskuksessa. Tarjoamme monipuolisia tilaratkaisuja niin johtokunnan kokouksiin, yritysten kick-off-tilaisuuksiin kuin tärkeisiin esitelmiin ja luentoihinkin.

Keskustahotellina Clarion Hotel Winn soveltuu täydellisesti myös yksityistilaisuuksiin ja juhliin, kuten näyttelyihin, häihin ja syntymäpäiväjuhliin. Mikset järjestäisi syntymäpäiväbrunssia tai polttareiden alkudrinkkejä hotellimme Brasserie Absint -ravintolassa?

Hotellimme hemmottelee vieraitaan tyylikkäällä rentoutumisosastolla – mikä olisikaan mukavampaa kuin pitkän kokouspäivän jälkeen rentoutua uima-altaassa tai varata ylellinen kauneushoito, ja tämän jälkeen lähteä virkeänä tutustumaan kaupungin iltaelämään. Gävle tarjoaa jokaiselle jotakin – mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kaunista arkkitehtuuria Vanhankaupungin hurmaavassa tunnelmassa ja historian havinaa Fängelsemuséet- tai Järnvägsmuséet-museoissa. Lisäksi hotellimme sijaitsee lähellä kaunista, kaupungin läpi virtaavaa Gävleån-jokea – ylittäessäsi Kungsbron-sillan, eteesi avautuu historiallinen Gävlen linna. Gävlen yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Gävlebocken, suuri olkipukki, joka symboloi iloista joulunodotusaikaa. Kyseinen pukki pystytetään Slottstorgetille joka vuosi joulukuussa.

Clarion Hotel Winn sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Gävlen rautatieasemaa, jonne hotellilta on matkaa vain 750 metriä. Lähimmälle lentokentälle, Arlandaan, ajoaikaa kertyy 1,5 tuntia.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.