Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Jouluinen illallinen, hotelliyö ja aamiainen – alk. 170 € kahdelle

Suunnittele jotakin mitä odottaa ja palkitse itsesi kiireisen syksyn jälkeen! Varaa ylellinen, jouluisa kolmen ruokalajin illallinen hotelliyöllä ja aamiaisella jossakin monista hotelleistamme Pohjoismaissa.

Jouluinen kolmen ruokalajin illallinen, hotelliyö ja aamiainen – alk. 170 € kahdelle

Odotatko sinäkin jo talvea – joulua, uuttavuotta ja kaikkea, mitä tämä tunnelmallinen aika pitää sisällään? Aloita valmistautuminen talveen ja vuoden parhaaseen juhla-aikaan varaamalla jotain erityistä itsellesi ja läheisellesi. Ota asken talven tunnelmaan jo nyt!

Varaa taianomainen ilta jouluisan kolmen ruokalajin illallisen ääressä sisältäen hotelliyöpymisen upeaan pakettihintaan. Aamiainen sisältyy tietenkin hintaan, sillä mitäpä hotellivierailu olisi ilman sitä?

 

Vietä unelmallinen hotelliloma Clarion Hotel Helsingissä ja nauti lasillinen kuplivaa hotellin Skyroomissa Helsingin kattojen yllä. Vai haluaisitko herätä keskeltä Bulevardia keskeltä Helsingin kauneimpia jouluvalaistuksia ja joulun tunnelmaa? Suuntaa siinä tapauksessa unohtumattomaan Klaus K Hotelliin, Hotel Fabianiin tai Hotel Lilla Robertsiin

 

Huomioithan, että varatessasi majoituksen Hotel Fabianiin, illallinen tarjoillaan Hotel Lilla Robertsin tiloissa olevassa Ravintola Krog Robassa.

 

Tarjous on voimassa kaikkina viikonloppuina, torstaista sunnuntaihin, ja koskee vierailuja 31.12.2023 saakka. Varaa viimeistään 29.12.2023! 

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen yhdelle tai kahdelle hengelle, varauksestasi riippuen. Jos matkustat lasten kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä hotelliin, jossa aiotte yöpyä, varataksesi illallisen myös heille. Tästä veloitetaan lisämaksu. Valitettavasti emme voi taata uutta menua toiseksi illaksi, jos varaat useampia öitä. Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita ja viimeinen mahdollinen check-out-päivä on 31.12.2023. Voit peruuttaa varauksesi saapumispäivään klo 16.00 asti. Peruutusehdot sekä illallispaketin sisältö voivat vaihdella tehdessäsi varauksen itsenäisten hotellien omien varaussivustojen kautta. Ole hyvä ja lue ehdot huolellisesti.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.