Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Villa Copenhagen København V ,  Tanska

Villa Copenhagen

København V ,  Tanska

Hemmottele itseäsi kokemuksilla Villa Copenhagenissa! Kesällä 2020 avattu uniikki hotelli upeassa rakennuksessa, joka toimi aikaisemmin Tanskan postin pääkonttorina. Täydellinen sijainti Kööpenhaminan keskusrautatieaseman vieressä. Tule ja ihastu!

Villa Copenhagen 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,1
10:stä
Tulos Villa Copenhagen

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Kesällä 2020 Kööpenhamina saa uuden ja eksklusiivisen hotellin, kun Villa Copenhagen avaa ovensa. Täällä hotellivieraat, paikalliset asukkaat ja muut matkustajat saavat pian kokea taianomaisuutta kaikilla aisteillaan.

Hotelli historiallisessa rakennuksessa

Villa Copenhagen on yhdistelmä vanhaa postitaloa vuodelta 1912 ja uutta, modernia arkkitehtuuria ja muotoilua. Täällä rakennuksen menneisyys Tanskan pääpostitoimistona on yhtä tärkeä kuin uuden, eloisan, inspiroivan ja leikkisän ilmapiirin luominen. Yhteensä hotellissa tulee olemaan 390 hotellihuonetta ja sviittiä, ravintola, baari, kuntosali ja rentoutumisosasto uima-altaalla sekä kokoustiloja.

Kestävää ylellisyyttä!

Villa Copenhagen sopii niille, jotka haluavat valita viiden tähden hotellin, jossa on eksklusiivisuutta ja ylellinen ympäristö. Villa Copenhagenissa ylellisyys riippuu tietoisista ja järkevistä valinnoista, jotka ottavat huomioon ympäristön. Hotellista saatavien kokemusten tulee olla mielekkäitä ja lämpimiä ja niiden tulee luoda tietoisuus siitä, että sinun täytyy antaa yhtä paljon kuin saat. Täällä kestävyys ei ole velvollisuus, vaan tietoinen valinta. Villa Copenhagen panostaa innovatiiviseen palveluun rentoudella, joka räätälöidään jokaiselle vieraalle yksilöllisesti.

Nauti hotellin kattoterassista uima-altaineen ja saunoineen

Hotellin kattoterassilta löydät 25 metriä pitkän uima-altaan, jonka vesi pidetään lämpimänä rakennuksen ylijäämälämmöllä. Täällä voit nauttia myös drinkistä allasbaarissa tai rentouttavasta hetkestä saunassa. Tervetuloa!

Ainutlaatuinen ja ihanteellinen sijainti

Villa Copenhagen sijaitsee Kööpenhaminan sydämessä, aivan keskusrautatieaseman vieressä ja vain 15 minuutin päässä lentokentältä. Täältä sinulla on kävelymatkan päässä useimmat Kööpenhaminan nähtävyydet ja muut tutustumisen arvoiset kohteet.

Yhteystiedot

  • Tietgensgade 35-39 1704 København V , Tanska

Lisätietoja

Löydä hotellille

Bussi/juna

250 metriä Kööpenhaminan keskusrautatieasemalle, josta lähtevät sekä junat että bussit

Kastrupin lentokentältä

8,1 km, noin 20 minuuttia autolla tai taksilla
15 minuuttia junalla
30–35 minuuttia bussilla

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.