Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Tanska

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Tanska

Kööpenhaminan tärkein kohtaamispaikka Clarion Hotel Copenhagen Airport sopii sijaintinsa ansiosta yhtä hyvin niin kokouksiin kuin spa- ja kokouselämyksiin – Terminal 3 sijaitsee 2 minuutin päässä hotellilta! Tervetuloa meille!

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
Pienimmät huoneemme ovat kaupungin suurimpia. Näissä 33 neliömetrin huoneissa on lisäksi lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja äänieristys. Huoneista löytyy joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, kirjoituspöytä, nojatuoli sekä suuri kylpyhuone erillisellä suihkulla ja kylpyammeella. Kahden hengen Standard-huoneemme sijaitsevat hotellin kerroksissa 3-8.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
Nauti 33 neliömetrin Superior-huoneidemme skandinaavisesta designista. Näistä huoneista löytyy suuri parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, kirjoituspöytä, ergonominen tuoli, nojatuoli sekä taulu-TV. Suuret ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon ja ne päästävät sisään runsaasti luonnonvaloa. Kylpyhuoneesta löytyy sekä suihku että kylpyamme. Superior-huoneet sijaitsevat hotellin ylemmissä kerroksissa, 9-12.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Ylempi kerros
Katso hinnat ja saatavuus

Superior + Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Nauti skandinaavisesta suunnittelusta kahden hengen Superior+-huoneissamme, jotka ovat kooltaan 33 neliömetriä. Huoneista löytyy suuri parivuode, kirjoituspöytä, ergonominen tuoli sekä taulu-TV. Suuret ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon ja ne päästävät sisään runsaasti luonnonvaloa. Kylpyhuoneesta löytyy sekä suihku että kylpyamme. Superior-huoneemme sijaitsevat hotellimme ylimmässä kerroksessa ja sieltä käsin voit nauttia upeasta maisemasta.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
45 neliömetrin Deluxe-huoneemme sijaitsevat hotellin ylemmissä kerroksissa. Huoneista löytyy suuri parivuode, sohva, kirjoituspöytä, ergonominen tuoli, nojatuoli sekä taulu-TV. Suuret ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon ja ne päästävät sisään runsaasti luonnonvaloa. Kylpyhuoneesta löytyy sekä suihku että kylpyamme.
 • Tupakointi kielletty
 • Ylempi kerros
 • Deluxe-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 3 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
Tilavista 45 neliömetrin perhehuoneistamme löytyy suuri ja ihana parivuode sekä erillinen olohuoneosa, jossa on vuodesohva sekä lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Kylpyhuoneesta löytyy sekä suihku että kylpyamme. Huone on varustettu työtilalla ja ergonomisella tuolilla, taulu-televisiolla, nojatuolilla sekä kahvin- ja vedenkeittimellä. Täällä voit tuntea olosi kotoisaksi. Perhehuoneet sijaitsevat hotellin kerroksissa 3-8.
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
 • Vuodesohva
Katso hinnat ja saatavuus

Sviitti Maks. 3 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
Huone erityistilaisuuksia varten. 66 neliömetrin sviittimme sijaitsevat hotellin ylimmissä kerroksissa. Suuret ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon ja ne päästävät sisään runsaasti luonnonvaloa. Sviitistä löytyy erillinen makuuhuone suurella parivuoteella ja olohuoneosa vuodesohvalla sekä 40 tuuman televisiolla. Sviitissä on myös kaksi kylpyhuonetta sekä työtila ergonomisella tuolilla.
 • Tupakointi kielletty
 • Sviitti yhdellä makuuhuoneella
 • Vuodesohva
Katso hinnat ja saatavuus

Presidentti-sviitti Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Ainutlaatuinen Presidentti-sviittimme tarjoaa uskomattoman tilavan majoituksen (160 neliömetriä) hotellin ylimmässä kerroksessa. Voit nauttia seurueesi kanssa eksklusiivisesta skandinaavisesta muotoilusta ja hulppeista näkymistä lentokenttää ja Öresundin upeaa rantaviivaa kohti. Sviitissä on myös keittiö ja ruokapöytä, joten voitte valmistaa maistuvan kupin kahvia tai nauttia pikkupurtavaa silloin, kun mieli tekee. Huoneen varusteluun kuuluu myös miellyttävä parivuode, oleskelutila litteällä TV:llä, työskentelytila sisältäen ergonomisen tuolin sekä yksityinen poreallas ja kaksi kylpyhuonetta.
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.