Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Ylellinen illallinen, hotelliyö ja aamiainen – alkaen 170 € kahdelle

Miltä kuulostaisi ihana hotelliviikonloppu suosikkikaupungissasi? Varaa kolmen ruokalajin illallinen, hotelliyö ja kruunaa kokemus hotelliaamiaisella – tämä kaikki alkaen vain 170 € kahdelle.

Ylellinen 3 ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen – alkaen 170 € kahdelle

Etsitkö täydellistä lahjaa kumppanillesi tai hauskaa elämystä parhaan ystäväsi kanssa? 

Varaa unohtumaton ilta sisältäen herkullisen illallisen sekä hotelliyöpymisen edulliseen pakettihintaan – alkaen 170 € kahdelle. 

Nyt on aika toteuttaa kenties pitkään haaveissa ollut staycation keskellä Helsingin kiehtovaa Design District -aluetta ja yöpyä uniikissa Hotel Lilla Robertsissa. Vai haluaisitko herätä aivan Esplanadin puiston läheisyydeltä, keskeltä Bulevardin sykettä upeassa Klaus K Hotellissa? Aamiainen kuuluu tietenkin myös pakettiin, sillä mitäpä olisi hotelliyöpyminen ilman sitä? 

Tarjous on voimassa joka viikonloppu torstaista sunnuntaihin ja koskee vierailuja 24. kesäkuuta 2023 asti. Tee varaus 23. kesäkuuta mennessä!

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen yhdelle tai kahdelle hengelle varauksestasi riippuen. Jos matkustat lasten kanssa, otathan yhteyttä majoituskohteeseesi varataksesi illallisen myös heille, sillä tästä veloitetaan lisämaksu. Valitettavasti emme voi taata uutta menua toiseksi illaksi, jos varaat useampia öitä. Tarjous koskee rajoitettua määrää hotelleja ja huoneita, viimeinen mahdollinen check-out-päivä on 24. kesäkuuta 2023. Voit peruuttaa varauksesi saapumispäivään klo 16:00 asti.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.