Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel St. George Helsinki ,  Suomi

Hotel St. George

Helsinki,  Suomi

Hotel St. George tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tuo arkeesi taattua luksusta. Upeaan arvokiinteistöön restauroitu hotelli sijaitsee yhdellä Helsingin kauneimpien katujen varrella, Vanhaa kirkkopuistoa vastapäätä. Oiva valinta staycationille!

Hotel St. George 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,3
10:stä
Tulos Hotel St. George

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Hotel St. Georgessa design ja pala luksusta ovat läsnä kaikkialla. Hotellivieraana saat nauttia unohtumattomista hetkistä uniikissa ympäristössä aivan Helsingin sydämessä.

Mielen ja kehon hyvinvointiin panostava ainutlaatuinen Hotel St. George on tuonut täysin uudenlaista luksusta Helsingin hotellimaailmaan. Upeaan arvokiinteistöön restauroitu hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Vanhaa Kirkkopuistoa vastapäätä ja vain kivenheiton päässä Helsingin arvostetuimmista ravintoloista, baareista, kahviloista ja ostosmahdollisuuksista. Nauti kaupunkikierron Helsingin Design Districillä, tarkista ydinkeskustan nähtävyydet ja kruunaa päivä Playground -kuntosalilla, St. George Care -spassa ja unelmallisilla yöunilla jossakin upeista hotellihuoneistamme.

Ainutlaatuisia hetkiä Hotel St. Georgessa

Hotel St. Georgen uudenlainen luksus on yhdistelmä taidetta, designia ja hyvinvointia. Hotel St. Georgen rakennuskokonaisuuden vanhimmat osat ovat 1840-luvulta, mutta sen tunnetuimman, vuonna 1890 valmistuneen osan suunnitteli arkkitehti Onni Tarjanne. Tähän arvokiinteistöön on kuratoitu ainutlaatuinen kokoelma taidetta ja klassista pohjoismaista muotoilua. Hotellin palvelut on suunniteltu tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

St. George Care -spa & Playground-kuntosali

Hotel St. Georgessa hotellivieraiden hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää. St. George Care -spa tarjoaa ylellisten hoitojen ja hierontojen lisäksi hyvinvoinnin kokemuksia osana hotellin laajempia palveluja. St. George Care spa -konsepti uima-altaineen, sauna- ja rentoutumistiloineen sekä hoitohuoneineen yhdistävät mielen ja kehon hyvinvoinnin. Hotellivieraana pääset rentoutumaan sauna- ja allasalueelle (pois lukien Cozy Studio -huoneluokka), tai voit varata ennakkoon hemmottelevia spa-hoitojamme vierailusi yhteyteen.

Lisäksi Playground-kuntosali mahdollistaa monipuolisen treenaamisen myös hotellilomallasi. Viihtyisä Playground-kuntosali on hotellivieraidemme käytettävissä 24/7.

Monipuoliset palvelut

St. Georgesta löydät kaksi ravintolaa, oman leipomokahvilan, span ja kuntosalin. Wintergardenissa voit järjestää niin intiimejä juhlia kuin jopa 130 hengen tilaisuuksia. St. Georgesta on tullut nopeasti kaupunkilaisten olohuone: St. George Bakeryssa ja Wintergardenissa nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, rakastetuista herkuista, tyylikkäistä cocktaileista ja monipuolisista tapahtumista. Huippukokki Tomi Björckin ravintola Boon Namissa vaalitaan thai-keittiön rakkaita ja parhaita makuja. Boon Nam sijaitsee Hotel St. Georgen katutasossa. 

Taidegalleria hotellissa

St. Georgen hotellihuoneissa ja yleisissä tiloissa on yli 400 taideteosta, joten taide on olennainen osa hotellivierailua. Hotellin kokoelmaan kuuluu tilaustöitä, kuten Pekka Jylhän Learning to Fly -veistos ja Klaus Haapaniemen Wintergardeniin suunnittelema Lightnings in Tiger Woods -tapetti sekä näyttävää grafiikkaa suomalaisen abstraktin taiteen edelläkävijöiltä. Kiinalaisen nykytaiteilijan Ai Weiwein upea Tianwu-leijateos toivottaa vieraat tervetulleeksi hotellin aulassa.

Ajattomia muotoiluklassikoita

Hotel St. Georgen designmaailma on saanut inspiraationsa pohjoismaisen muotoilun ajattomista klassikoista. Viimeiseen asti hiotut yksityiskohdat, hotellihuoneiden abstraktin taiteen linjat ja rakennuksen arkkitehtuuri tukevat toisiaan ja luovat hotelliin harmonisen ja rauhoittavan ilmapiirin.

Hotellin esteettömyys 

Hotellissa on kaksi esteettömäksi suunniteltua huonetta Cozy Studio -huoneluokassa. Huoneet sijaitsevat 2. ja 3. kerroksessa rauhallisella sijainnilla sisäpihan suuntaan. Esteetön Cozy Studio -huone on mahdollista yhdistää toiseen, esimerkiksi avustajan, huoneeseen väliovella. Hotellin muita tiloja, kuten ST. GEORGE CARE-, ST. GEORGE BAKERY & WINTERGARDEN -tiloja on mahdollista vierailla esteettömästi. Lue lisää hotellin esteettömyydestä täältä.

Yhteystiedot

  • Yrjönkatu 13 00120 Helsinki , Suomi

Löydä hotellille

Liikenneyhteydet

Hotel St. Georgeen on hyvät yhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Helsingin päärautatieasema ja sen bussi-, metro- ja raitiovaunupysäkit ovat kävelyetäisyydellä hotellilta.

Yhteydet lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on noin puolen tunnin ajomatka (20 km) Hotel St. Georgeen.
Nopea junayhteys vie suoraan lentoasemalta Helsingin päärautatieasemalle (I- ja P-junat). HSL:n bussi 600 liikennöipäärautatieaseman ja lentokentän väliä. Tarkista ajantasaiset aikataulu- ja reittitiedot HSL:n Reittioppaasta.

Hotel St. George sijaitsee noin 600 metrin päässä Helsingin päärautatieasemalta.

Hotellikuljetus

Voit tilata St. Georgen kuljettajan hakemaan sinut Helsinki-Vantaan lentokentältä tai Helsingin päärautatieasemalta. Varaukset ja hintatiedustelut numerosta 09 4246 00 11 tai sähköpostiosoitteesta reception@stgeorgehelsinki.com.

Huoneet ja palvelut

Hotel St. Georgen tilat kattavat 10 000 neliömetriä seitsemässä kerroksessa. Huoneita on 153 sisältäen viisi sviittiä.

Kuvankauniin Wintergardenin yhteydessä on kolme tilavaa Salonkia ja kolme pienempää Nooks-kabinettia yksityistilaisuuksia ja kokouksia varten.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.