Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel St. George Helsinki ,  Suomi

Hotel St. George

Helsinki,  Suomi

Hotel St. George tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tuo arkeesi taattua luksusta. Upeaan arvokiinteistöön restauroitu hotelli sijaitsee yhdellä Helsingin kauneimpien katujen varrella, Vanhaa kirkkopuistoa vastapäätä. Oiva valinta staycationille!

Hotel St. George 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Hotel St. Georgen monipuolinen aamiainen on upea aloitus päivälle. Buffet-pöydästämme löydät laajan kattauksen herkkuja, sisältäen kaikki klassiset hotelliaamupalan suosikit, kuten tuoretta leipää, juustoja, jogurttia, hedelmiä ja paljon muuta. Lisäksi saat tilattua munakkaan tai vaikkapa eggs benedictin pöytään tarjoiltuna.

Pysäköinti

Jos saavut hotelliin autolla, suosittelemme Erottaja Aimo Park -pysäköintihallia osoitteessa Yrjönkatu 8–10. Erottaja Aimo Park myöntää hotellivieraille 20 prosentin alennuksen sisäänajolipuketta vastaan. Alennuskupongin saat hotellin vastaanotosta. Lähimpänä Hotel St. Georgea oleva uloskäynti sijaitsee Bulevardilla.

Kuntosali

Playground-kuntosali on suunniteltu toiminnalliseen harjoitteluun. Kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden.Kuntosalin ikäraja on 16 vuotta.

St. George Care -spa

St. George Care -spassa on uima-allas, kylmäallas, höyrysauna ja perinteinen sauna sekä rentoutumisalue. Spa-hoidot ammentavat voimansa luonnosta. Hieronnoissa hyödynnetään ymmärrystä mielen ja kehon yhteydestä. Spa-asiantuntijat auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan spa-hoidon. Pääsy spa-osastolle sisältyy kaikkiin huoneluokkiin (pois lukien Cozy Studio).

Span ja hoitojen ikäraja on 16 vuotta. Käytäthän sauna- ja allasalueella uima-asua.

Wi-Fi

Maksuton nopea internetyhteys (Wi-Fi) toimii kaikkialla hotellissa.

Pesulapalvelut

Hotellissa on pesulapalvelu.

Pyöräily

Haluatko tutustua Helsinkiin polkupyörällä? Voit lainata vastaanotosta pyörän maksutta. Lainaamme hotellivieraille myös kävelysauvoja. Laina-aika on enintään kolme tuntia.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Lemmikit ovat tervetulleita Serenity Studio -huoneisiin. Voit varata lemmikkihuoneen lisämaksusta (35 €/vierailu, enintään kolme lemmikkiä / huone).

Lemmikkihuoneita on rajallinen määrä, joten varmistathan saatavuuden etukäteen sähköpostitse: reception@stgeorgehelsinki.com

Huonepalvelu

Hotellissa on ympärivuorokautinen huonepalvelu.

Lentokenttäkuljetus

Voit tilata St. Georgen kuljettajan hakemaan sinut Helsinki-Vantaan lentokentältä tai Helsingin päärautatieasemalta.

Varaukset ja hintatiedustelut numerosta 09 4246 00 11 tai sähköpostiosoitteesta reception@stgeorgehelsinki.com.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.