Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hobo Helsinki Helsinki ,  Suomi

Hobo Helsinki

Helsinki,  Suomi

Oletko jo kokenut Hobon? Tämä hotellihelmi syntyy kaikesta siitä mikä meitä ympäröi: Helsingin kujista, kulmista ja ilmiöistä. Se kasvaa, kehittyy ja elää. Hotelli on rakennus, mutta Hobo on yhteisö. Tervetuloa mukaan osaksi Hobon tarinaa.

Hobo Helsinki 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Herätys, aikaiset linnut! Aamiainen tarjoillaan 2. kerroksen aamiaistilassamme - aina herkullisen kahvin ja lämpimän paikallisen tunnelman kera. Luomme aamiaiskokemusta yhdessä paikallisten kanssa, ja

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai–perjantai: 07.00–10.00
Lauantai ja sunnuntai: 08.00–11.00

Kuntosali

Hobon kuntosali löytyy K1 -kerroksesta, ja se on avoinna 24h/7.

Wi-Fi

Meillä kaikki vieraamme voivat nauttia ilmaisesta, langattomasta internet-yhteydestä. Wi-Fiin yhdistäminen on helppoa ja yksinkertaista, mutta muistathan rentoutua ja nauttia muiden ihmisten seurasta silloin tällöin, ilman internetiä!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaan matkalle! Meille Hoboon ovat myös lemmikit tervetulleita. Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme normaalin huonehinnan lisäksi pienen lisämaksun. Muistathan mainita huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestäsi, jotta voimme varata teille sopivan huoneen. Lemmikit eivät saa tulla tilaan, jossa tarjoilemme aamiaisen.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.