Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

GLO Hotel Art Helsinki ,  Suomi

GLO Hotel Art

Helsinki,  Suomi

GLO Hotel Art on lumoava tuhansien yksityiskohtien jugendlinna Helsingin trendikkäällä Design District -alueella.

GLO Hotel Art 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,8
10:stä
Tulos GLO Hotel Art

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Aloita päiväsi maistuvalla aamiaisella! Aamiais-buffetistamme löydät muun muassa hotellin omaa granolaa, tuorepuuroa, hilloja, näkkileipää, sinappia, kaurakeksejä sekä valikoiman vaihtuvia sesongin herkkuja.

Maanantai–perjantai: 7.00–10.00
Lauantai: 8.00–11.00
Sunnuntai: 8.00–11.00

Kuntosali

GLO Hotel Artin kuntosalilta löydät laadukkaat välineet, joilla treenaat monipuolisesti. Kuntosalilla on myös erillinen wellness-alue, jossa voi esimerkiksi joogata, meditoida, tehdä pilates-harjoituksia tai venytellä. Kompaktin kokoiselle salille on onnistuttu mahduttamaan kaikki oleellisimmat laitteet ja salilla on mukavasti vapaata tilaa oman näköiseen liikkumiseen. Hyviä treenejä!

Pysäköinti

Hotellin vieraat voivat ostaa pysäköintilipun Autoparkkiin pysäköintihallin maksuautomaatista joko käteisellä, pankkikortilla tai Parkit-palvelun kautta. Pysäköinnin voi maksaa myös hotellin vastaanotossa. Pysäköintimaksu on 4 €/tunti tai 24,50 € / 24 tuntia.

Pesulapalvelu

Käytä hotellimme pesulapalvelua, niin voit pakata matkalle kevyemmin. Jätä pyykkipussisi vastaanottoon ennen klo 9:ää aamulla, niin saat pestyt ja silitetyt vaatteet takaisin viimeistään klo 18. Palvelu saatavilla maanantai – perjantai välillä. Hinnaston ja pyykkipussit löydät vastaanotosta.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita hotelliin. Lisämaksu lemmikistä huoneessa on 15 €/yö.

Wi-Fi

Hotellissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.