Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Joulunajan tapahtumat Clarion Hotel Mestarissa!

Clarion Hotel Mestarissa vietetään juhlakautta menevien pikkujoulujen sekä herkullisen joululounaan merkeissä!

Clarion Hotel Mestari Goes X-mas  

Nappaa ystäväsi mukaan tai kokoa kaveriporukka kasaan ja suunnatkaa viettämään unohtumatonta iltaa Clarion Hotel Mestarin pikkujouluihin. Tapahtuman aluksi nautitaan herkullinen illallinen jonka jälkeen Maailman pienin bilebändi nostaa tunnelman kattoon juhlatila Lekassa ja juhlat jatkuvat yön pikkutunneille saakka. 

Pikkujoulupäivät:

- pe 22.11.
- to 5.12.
- pe 13.12. (TÄYNNÄ)

Ovet avataan klo 17.00, ruokailu alkaa klo 18.00 ja bilebändi aloittaa klo 21.00.

Ilta sisältää:

- alku- ja jälkiruokabuffetin
- pääruuan pöytiin tarjoiltuna
- alkoholittoman glögin
- kahvin / teen
- narikan

Lisäksi voit valita:

- viinipaketin 44 € / hlö (alkoholillinen glögi tai kuohuviini, 2 kaatoa viiniä ja avec) 
- alkoholillinen glögi alkuun 7 € / hlö
- Taco station -iltapalan19 € / hlö


Varaa pöytäsi tai kabinettisi ikimuistoiseen iltaan nyt myyntipalvelustamme: meetings.cl.mestari@strawberry.fi.

Menu:
Alkuruokabuffet

Jokirapu Caesar L,G
Kylmäsavulohimoussea saaristolaisleivällä L
Glögi- ja maustesilakoita L, G
Viski-sinappisilliä L, G
Ranskalaista sipulisilliä L, G
Naudan paahtopaistia ja piparjuuricreme L, G
Maalaispateeta ja pihlajanmarjahyytelöä L, G
Raikasta vihersalaattia ja seesamvinaigrette L, G
Marinoituja pikkutomaatteja ja kapriksia L, G
Paahdettua maa-artisokkaa ja punasipulihilloketta L, G
Chorizo-perunasalaattia L, G
Paahdettua bataattia ja granaattiomenaa L, G
Tilliperunoita L, G
Mestarin leipävalikoima

Pääruokavaihtoehdot

Paahdettua lohta ja sahrami beurre blanc L, G

Tai

Grillattua Ibericopossun sisäfilettä ja tummaa sherrykastiketta L, G

Tai

Grillattua kukkakaalia, chimichurrikastiketta ja pähkinää VE,G

Lisukkeina:

Peruna-selleripyrettä ja paahdettuja juureksia

Jälkiruokabuffet

Suklaaviikunakakkua VE, G
Piimä-pannacottaa ja lakkahilloa L, G
Churroja ja suklaakastiketta

Clarion Hotel Mestarin joululounas

Clarion Hotel Mestarissa tarjoillaan joululounasta arkisin 10.–20.12. klo 11.00–13.30. Buffet-pöytiin on katettu runsaasti kauden maukkaita makuja kuten erilaisia kaloja ja lihoja alkuun, Wallenbergin pihvejä ja paahdettua lohta pääruoaksi sekä suussa sulavia suolakaramellituulihattuja ja churroja täyteläisellä suklaakastikkeella jälkiruoaksi. Joululounaan hinta on 49 € / hlö.

VARAA PÖYTÄ

Menu:
Alkuruokabuffet

Savulohimoussea ruisnapilla L
Katkarapuja skagen L, G
Naudan paahtopaistia ja piparjuuricreme L, G
Maalaispateeta ja pihlajanmarjahyytelöä L, G
Glögi- ja maustesilakoita M, G
Whisky-sinappissilliä M, G
Ranskalaista sipulisilliä M, G
Sienisalaattia L, G
Uunijuureksia ja granaattiomenaa VE, G
Paahdettua paprikaa ja mantelia VE, G
Tilliperunoita L, G
Mestarin leipävalikoima L

Pääruoat

Wallenbergin pihvi, kermainen konjakkikastike L
Paahdettua lohta, sahrami beurre blanc L, G
Kurpitsapaistosta VE, G
Rosmariiniperunoita VE, G

Jälkiruokabuffet

Churrot ja suklaakastiketta
Suolakaramellituulihattuja
Hasselpähkinäousse L, G
Hedelmävalikoima VE, G

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.19.001 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.