Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Helsinki Helsinki ,  Suomi

  • Elokuvamainen istuinjärjestely Bysa-kokoustilassa, Clarion Hotel Helsingissä

Clarion Hotel® Helsinki

Helsinki,  Suomi

Clarion Hotel Helsinki ja sen 78 metriä korkeat tornit ovat yksi Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä. Hotellissa on upea 16. kerroksen kattouima-allas, Skyroom-baari, 425 tyylikästä huonetta, sekä The Social Bar & Bistro.

Clarion Hotel® Helsinki 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,3
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Helsinki

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Hotel Helsingin huipulla sijaitseva Skyroom on yksi kaupungin upeimmista kohtaamispaikoista. Baari on sisustettu klassisen ylelliseen tyyliin ja sen lattiasta kattoon yltävistä ikkunoista avautuvat hulppeat näköalat sekä merelle että Helsingin kattojen ylle. Tilaa koristavat myös nuorten kotimaisten ja kanvainvälisten taiteilijoiden teokset.

Rentoudu työ- tai kaveriporukalla, nautiskele raikkaista cocktaileista ja lumoudu kauniista maisemista. Skyroomissa pääset maistelemaan baarimestareidemme loihtimia nimikkodrinkkejä, jotka yhdistelevät taidokkaasti yllättäviäkin makuja. Listalta löytyy myös kauden cocktail-klassikoita, herkullisia mocktail-vaihtoehtoja sekä kuratoitu valikoima samppanjaa, viinejä sekä muita kylmiä ja kuumia juomia. Meille olet tervetullut, saavuitpa sitten korttelin päästä tai kauempaa.

Huomioittehan, että kello 20:00 jälkeen Skyroom -baarin ikäraja on 21 vuotta.

Skyroom Helsinki

Maanantai–torstai: 16.00–24.00
Perjantai–lauantai: 15.00–01.00
Sunnuntai: 18.00–23.00

Valomerkki tulee 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Ikäraja 21 vuotta klo 20 jälkeen.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.