Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hemmotteleva hotellielämys Clarion Hotel Helsingissä

Vietä rentouttava getaway ystäväporukalla Rituals -tuotepaketin kera!

Hemmotteleva hotelliyö alk. 119€ sisältäen Rituals -tuotepaketin sekä kuohuvaa

Lähde viettämään arjen pakomatkaa Clarion Hotel Helsinkiin ystävän, puolison tai ihan vain itsesi kanssa. Hemmottele ihoasi ihanilla Ritualsin kasvojenhoitotuotteilla, nautiskele kuohuvaa pehmoinen kylpytakki päälläsi ja pulahda virkistävälle uinnille upeilla maisemilla varustettuun kattouima-altaaseen. Sparkling Ritual -elämyspaketti on luotu rentoutumista varten.

Hemmottelupakettiin sisältyy Ritualsin The Ritual of Namaste -tuotepaketin sekä pienen pullon kuohuvaa (molempia 1 per vieras ja max. 2 per huone). The Ritual of Namaste -tuotepakettiin kuuluu The Ritual of Namaste Anti-Aging Serum 10ml, The Ritual of Namaste Anti-Aging Day Cream 10ml ja The Ritual of Namaste Bakuchiol Natural Booster 4ml.

Hotellissa käytössäsi on lämmitetty kattouima-allas, sauna, kuntosali sekä ilmainen langaton internet-yhteys. Hotellin ravintolapalvelut sekä 16. kerroksessa sijaitseva Skyroom -näköalabaari pitävät sinusta huolta tarjoamalla niin makuelämyksiä kuin huikeita maisemia.

Majoituspaketti sisältää:

  • Majoituksen Superior -huoneluokassa
  • Rituals -tuotepaketin (1 per vieras ja max. 2 per huone)
  • Piccolopullon kuohuvaa (1 per vieras ja max. 2 per huone)
  • Herkullisen aamiaisen
  • Kuntosalin, saunan ja kattouima-altaan käytön
  • Langattoman internet-yhteyden
Ehdot

Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään 48 tuntia ennen varauksen alkua. Perumatta jäänyt tai myöhässä peruutettu varaus veloitetaan kokonaisuudessaan.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.