Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Helsinki Helsinki ,  Suomi

 • Elokuvamainen istuinjärjestely Bysa-kokoustilassa, Clarion Hotel Helsingissä

Clarion Hotel® Helsinki

Helsinki,  Suomi

Clarion Hotel Helsinki ja sen 78 metriä korkeat tornit ovat yksi Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä. Hotellissa on upea 16. kerroksen kattouima-allas, Skyroom -baari, 425 tyylikästä huonetta, moderni tapahtumakeskus sekä Kitchen & Table -ravintola.

Clarion Hotel® Helsinki 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
Standard-huoneet (16,5-20,5m²) ovat viihtyisiä ja käytännöllisiä, sisältäen toimivan työtilan sekä säilytystilaa. Huoneet on varusteltu king size -vuoteella (180cm) tai kahdella erillisellä vuoteella (2x90cm). Kaikki huoneet on sisustettu kansainvälisellä designilla – sisustuksen sävy on vaalea tai tumma, riippuen siitä kummassa hotellitornissa yövyt. Valoisa kylpyhuone on varusteltu suihkulla tai ammeella, sekä laadukkailla Ritualsin ihon- ja hiustenhoitotuotteilla. Kaikkien huoneiden varusteluun sisältyy taulutelevisio, Chromecast, puhelin, hiustenkuivaaja, minibaari, vedenkeitin, tallelokero, silitysrauta sekä -lauta.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
Superior-huonetyyppi (20-22,5m²) on toimiva ja valoisa. Huone on varusteltu työskentelytilalla, nojatuolilla rentoutumista varten sekä king size -vuoteella (180cm). Kaikki huoneet on sisustettu kansainvälisellä designilla – sisustuksen sävy on vaalea tai tumma, riippuen siitä kummassa hotellitornissa yövyt. Kylpyhuoneita on saatavilla sekä suihkulla että ammeella. Laadukkaat Rituals ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä kylpytakit ja -tossut odottavat valmiina huoneessasi. Superior-huoneet sijaitsevat lähes kaikissa hotellin kerroksissa, ja huoneiden näkymä vaihtelee kaupunkinäkymästä merinäkymään. Kaikkien huoneiden varusteluun sisältyy taulutelevisio, Chromecast, puhelin, hiustenkuivaaja, minibaari, vedenkeitinsetti, tallelokero, silitysrauta sekä -lauta. Superior-huoneita on saatavana liikuntarajoitteisille.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior View kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
Superior View -huoneet sijoittuvat hotellin ylimpiin kerroksiin, ja niistä on hotellin parhaat näköalat merelle tai kaupungin ylle. Superior View -huonetyyppi (20-22,5m²) on toimiva ja valoisa ja huone on varusteltu työskentelytilalla, nojatuolilla rentoutumista varten sekä king size -vuoteella (180cm). Kaikki huoneet on sisustettu kansainvälisellä designilla – sisustuksen sävy on vaalea tai tumma, riippuen siitä kummassa hotellitornissa yövyt. Kylpyhuoneita on saatavilla sekä suihkulla että ammeella. Laadukkaat Rituals ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä kylpytakit odottavat valmiina huoneessasi. Kaikkien huoneiden varusteluun sisältyy taulutelevisio, Chromecast, puhelin, hiustenkuivaaja, minibaari, vedenkeitinsetti, tallelokero, silitysrauta sekä -lauta.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Ylempi kerros
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
Deluxe-huoneet (30m²) ovat avaria kulmahuoneita ja niistä löytyy paljon seurustelu- ja työtilaa. Kaikki huoneet on sisustettu kansainvälisellä designilla – sisustuksen sävy on vaalea tai tumma, riippuen siitä kummassa hotellitornissa yövyt. Valoisissa kylpyhuoneissa on kylpyamme ja niiden varusteluun sisältyy kylpytakki, kylpytossut ja laadukkaita Rituals ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Deluxe-huoneissa voit myös nauttia Nespresso -kahvia. Kaikkien huoneiden varusteluun sisältyy taulutelevisio, Chromecast, puhelin, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero, silitysrauta sekä -lauta. Osassa huoneista on ainutlaatuinen näkymä merelle ja Helsingin ylle. Huoneessa on mahdollisuus lisävuoteelle.
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Junior Sviitti Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Neljä Junior Sviitti -huonettamme (55 m²) ovat designilla sisustettuja ja ne koostuvat kahdesta eri tilasta. Junior Sviitit sisältävät suuren oleskelu- ja työtilan sekä ikkunat kahteen ilmansuuntaan. Kylpyhuone on varusteltu kylpyammeella ja suihkulla, ja huoneessa on myös erillinen wc-tila. Rituals-kylpytuotteet ja kylpytakit sekä kahvi- ja teetuotteet kuuluvat huoneen varusteluun. Junior Sviitit sijaitsevat hotellin ylimmissä kerroksissa, ja ikkunoista avautuu näköala Helsingin ylle sekä merelle. Huoneessa on king size -vuode (180 cm). Kaikkien huoneiden varusteluun sisältyy taulutelevisio, Chromecast, puhelin, hiustenkuivaaja, minibaari, vedenkeitin, Nespresso-kahvikone, tallelokero, silitysrauta sekä -lauta. Hotellin kaksi Master Sviittiä ovat hotellin suurimmat huoneet. Master Sviitissä on makuuhuone, olohuone sekä erillinen kokoustila. Voit lukea niistä ja niiden varaamisesta lisää etusivun "Sviitit"-linkin takaa.
 • Tupakointi kielletty
 • Sviitti yhdellä makuuhuoneella
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.