Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Helsinki Helsinki ,  Suomi

 • Elokuvamainen istuinjärjestely Bysa-kokoustilassa, Clarion Hotel Helsingissä

Clarion Hotel® Helsinki

Helsinki,  Suomi

Clarion Hotel Helsinki ja sen 78 metriä korkeat tornit ovat yksi Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä. Hotellissa on upea 16. kerroksen kattouima-allas, Skyroom-baari, 425 tyylikästä huonetta, sekä The Social Bar & Bistro.

Clarion Hotel® Helsinki 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,6
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Helsinki

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Hotellissamme voit nauttia monipuolisen ja terveellisen aamiaisen, jossa valittavanasi on myös gluteenittomia, laktoosittomia sekä vegaanisia tuotteita. Runsas hotelliaamiaisemme koostuu muun muassa tuoreesta leivästä, leikkeleistä, juustoista, jogurteista, puurosta, mysleistä, luomukahvista ja munakokkelista. Lisäksi omelettikokkimme paistaa herkullisia munakkaita tilauksesta. Aamiaispöydästämme löydät myös laktoosittomia, gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja. Aamiainen kuuluu aina huonehintaan.

Aamiainen

Maanantai–perjantai: 6:30–10:30
Lauantai: 7:00–11:00
Sunnuntai: 8:00–12:00

Early Bird -aamiainen

Maanantai–perjantai: 5:00–6:30
Lauantai: 5:00–7:00
Sunnuntai: 5:00–8:00

Aamiaissalimme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Aamiaista on myös mahdollista tilata huonepalveluna.

Jos et yövy hotellissamme, olet tervetullut nauttimaan aamiaistamme hintaan 25 € / hlö tilan niin salliessa. Tarkistathan saatavuuden ja varaat pöydän Table Onlinen kautta.

 • Pysäköintimahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Pysäköinti

Hotellilla ei ole omaa pysäköintihallia, joten mikäli saavut autolla, hotellia lähinnä oleva pysäköintihalli on Rokkiparkki noin 400 metrin päässä hotellilta (Välimerenkatu 12). Pysäköinti maksaa 1,5–2,5 €/h, enintään 27 €/24 h. Kannattaa myös huomioida, että kadunvarsipysäköinti on muuttunut maksulliseksi.

Rokkiparkki-pysäköintihallissa pysäköintiä varten tarvitset EasyPark-sovelluksen. Pysäköintihalliin kirjaudutaan ja pysäköinti myös maksetaan sovelluksen kautta. EasyPark-sovelluksen asennuslinkin saat tilattua linkistä www.jatkasaarenpysakointi.fi/easyparkEasyPark-sovellus tulee olla asennettuna käyttövalmiiksi ennen halliin saapumista. Aktivoi kamerapysäköinti ajoneuvosi rekisterinumerolle. Seuraa sovelluksen asennusohjeita.

Pysäköintihallin järjestelmä tunnistaa sinut autosi rekisterinumerosta kameratunnistuksen avulla. Kameratunnistus on halleissamme ainoa kirjautumistapa EasyPark-sovellusta käytettäessä. Älä aja pysäköintihalliin, ennen kuin olet asentanut ja ottanut sovelluksen käyttöön. Sovelluksen käyttö edellyttää luottokorttitietojen tallentamista laskutusta varten sekä ehtojen hyväksymistä.

Self-service check-in

Tiesithän, että Strawberry klubilaisena voit kirjautua sisään kätevästi vastaanoton itsepalvelulaitteilla!

 • Kuntoilumahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Kuntosali, sauna ja uima-allas

Clarion Hotel Helsingissä nautit upeasta näköalasta treenin ja rentoutumisen aikana. Kuntosali, sauna ja lämmitetty ulkouima-allas sijaitsevat hotellitornin ylimmässä kerroksessa, 16. kerroksessa. Tervetuloa treenaamaan Helsingin kattojen ylle!

Kuntosali

Päivittäin klo 7:00–22:00

Uima-allas ja sauna:

Aamuisin klo 7:00–11:00
Iltaisin klo 13:00–22:00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

 

Huonepalvelu

Haluaisitko nauttia illallisen tai aamiaisen oman hotellihuoneesi rauhassa? Clarion Hotel Helsingin huonepalvelu on käytössäsi ravintolan keittiön aukioloaikojen puitteissa sekä illallisella että aamiaisella. Löydät menun huoneestasi.

Huonepalvelu on saatavilla ravintolan keittiön aukioloaikojen puitteissa. 

 • Eläinystävällisiä huoneita Clarion Hotelleissa

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 30 EUR per vierailu, tai 40 EUR per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

 • Wi-Fi Clarion Hotelleissa

Wi-Fi

Kaikista hotellihuoneistamme sekä yleisistä tiloistamme löytyy ilmainen langaton internet-yhteys.

Muut palvelut

 • Air condition
 • Juhlasali
 • Hissi
 • Taulu-TV
 • Kongressikeskus
 • Kopiokone
 • Huonepalvelu
 • Aamutakkeja
 • Ravintola
 • Faksi
 • Esteettömiä huoneita
 • Pesulapalvelu
 • Cocktailbaari
 • Kokoushuoneita

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.