Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Aviapolis Vantaa ,  Suomi

  • Kattokruunuja ja istuinryhmiä Clarion Hotel Helsinki Airportin aulassa
  • Parivuode harmaalla päiväpeitteellä, työtila, tuoli sekä TV kahden hengen Standard-huoneeessa, Clarion Hotel Helsinki Airport -hotellissa
  • Standard-huoneen kylpyhuone pesualtaalla ja suihkulla, Clarion Hotel Helsinki Airportissa

Clarion Hotel® Aviapolis

Vantaa,  Suomi

Clarion Hotel Aviapolis on kansainvälinen ja energinen kohtaamispaikkasi Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä. Kirjaudu sisään ja nauti 258 hotellihuoneesta, kokoustiloista, The Social Bar & Bistrosta sekä rentoutumisosastosta, jossa mm. sauna.

Clarion Hotel® Aviapolis 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,4
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Aviapolis

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

  • Clarion Hotelleissa on aamupalalla aina tarjolla tuoretta leipää

Aamiainen

Hyvää huomenta! Hotellissamme voit nauttia monipuolisen ja terveellisen aamiaisen, jossa valittavanasi on myös useita ekologisesti tuotettuja vaihtoehtoja. Herkullinen hotelliaamiaisemme koostuu muun muassa uunituoreesta leivästä, maittavista leikkeleistä, viilistä, jogurtista ja erilaisista mysleistä, sekä hyvistä juustoista ja raikkaasta salaattibuffetista. Saisiko olla munakokkelia vai keitettyjä kananmunia? Maista molempia! Arkiaamuina meillä on myös omelettikokki paistamassa munakkaita. Aamiaispöydästämme löydät myös laktoosittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Aamiainen kuuluu aina huonehintaan. Varhaisaamiaisemme alkaa jo klo 4:00 ja tarjolla on koko kylmäbuffettivalikoimamme sekä tietenkin kuumat juomat.

Aamiainen:
Maanantai - perjantai: 6:00 - 9:30
Lauantai - sunnuntai: 7:00 - 10:30
1.5. Vappupäivä: 7:00 -11:30

Early Bird -aamiainen:
Maanantai - perjantai: 4:00 - 06:00
Lauantai - sunnuntai: 4:00 - 07:00

Aamiaissalimme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

  • Pysäköintimahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Pysäköinti

Saavutko autolla? Finavian hallinnoimat pysäköintialueet sijaitsevat hotellin sisäpihalla sekä kadun toisella puolella sijaitsevassa parkkitalossa Aviapolis Kolmioparkissa. Sisäpihalla sijaitsevia pysäköintipaikkoja voi käyttää maksutta kahden tunnin (2h) ajan. Parkkitalo Aviapolis Kolmioparkissa pysäköinti on maksullinen heti ensimmäisestä tunnista.

Sisäpihan pysäköintialueen hinnasto:

02 tuntia: veloituksetta
26 tuntia: 2 € / tunti
610 tuntia: 8 €

10 tuntia - 1 vuorokausi: 20 € 
57 vuorokautta: 100 €

Aviapolis Kolmioparkki, Turbiinitie 13:

1–2 tuntia: 2 € tunti, seuraavat tunnit 1€/ tunti
1 vuorokausi: 20 €
1 viikko: 70 €  

  • Kuntoilumahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Kuntosali ja sauna

Treenaa yli 100 m²:n kokoisen kuntosalimme monipuolisilla laitteilla vaikka jo ennen aamiaista tai rentoudu lämpimissä löylyissä pitkän päivän jälkeen hotellimme saunassa. Hotellissamme voit huoltaa kehoasi ja mieltäsi myös matkoilla ollessasi!

Kuntosali:

24/7

Saunat:

Aamuisin klo 6:00 - 10:00

Iltaisin klo 18:00 - 22:00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Self-service check-in

Tiesithän, että Strawberry klubilaisena voit kirjautua sisään kätevästi vastaanoton itsepalvelulaitteilla!

  • Pesetä likaiset vaatteesi Clarion Hotelleissa

Pesupalvelu

Haluaisitko matkustaa hieman kevyemmin? Onnistuu – hotellissamme on pesulapalvelu! Jätä pestävät vaatteesi vastaanottoon ja hae ne myöhemmin pestyinä ja puhtaanraikkaina. Saatavilla maanantaista perjantaihin.

  • Tilaa syötävää ja juotavaa suoraan huoneeseesi huonepalvelun kautta Clarion Hotelleissa

Huonepalvelu

Iltapala tai aamiainen vuoteeseen? Vaahtokylpy samppanjan kera tai iltapala lempiohjelmaa katsoessasi? No problem!

Saatavilla keittiön aukioloaikoina

  • Eläinystävällisiä huoneita Clarion Hotelleissa

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 30 EUR per vierailu, tai 40 EUR per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Happy Dog All Year Round – No Pet Fee During the Weekend

Lemmikkikoirasi majoittuu meillä viikonloppuisin (pela ja lasu) veloituksetta 29.12.2024 asti. Happy Dog -varauksen voi tehdä vain myyntipalvelun kautta. Lemmikkihuoneita on rajattu määrä, tarkista saatavuus hotellista.

  • Wi-Fi Clarion Hotelleissa

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Jos haluat saada lisätietoja langattomasta verkostamme, ota yhteys vastaanottoon.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.