Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Visby, Ruotsi

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Ruotsi

Clarion Hotel Wisbyllä on ainutlaatuinen historia ja ilmapiiri, ja se sijaitsee kaupunginmuurin sisäpuolella. Täällä on 212 hotellihuonetta, 10 kokoustilaa, juhlasali, sisäuima-allas ja Gotlannin asialleen omistautunein henkilökunta.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,9
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Wisby

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Moderni, uniikin ilmapiirin omaava Clarion Hotel Wisby avasi ovensa 1. toukokuuta 1991, mutta rakennuksessa on toiminut hotelli jo 1800-luvun puolesta välistä lähtien.

Pitkä historia

Monet hotellimme sisustusyksityiskohdat kertovat rakennuksen historiaa, joka ulottuu aina keskiajalle saakka. Hotellissamme on monia upeita yksityiskohtia, kuten vähintään 700 vuotta vanhat ristiholvi-huoneet ja pylväät. Clarion Hotel Wisby hotelliin kuuluvat kiinteistöt ovat olleet monessa eri käytössä. Kiinteistöt ovat toimineet alun perin keskiaikaisina pakkahuoneina, joissa kauppiaat esittelivät tuotteitaan. 1600-luvulla kiinteistöjä käytettiin kruununmakasiineina. Tuohon aikaan alueella toimi kapakka nimeltä Stadshuskällaren Friheten, nimi on seurannut mukana monia vuosia hotellin ravintolassa, nykyiseltä nimeltään Kitchen & Table.

Hotellimme uusi osa

1. kesäkuuta 2013 avasimme hotellimme uuden osan, jossa sijaitsevat upeat ja tilavat kahden hengen huoneemme, kaiken kaikkiaan 77 huonetta. Hotellimme uudessa osassa olemme pyrkineet ottamaan huomioon rakennuksen arvokkaan historian ja se näkyy myös moderneissa huoneissamme. Huoneista on mukava näköala satama-alueelle tai viihtyisään puutarhaamme. Samaan aikaan uuden hotelliosan kanssa avasimme myös Kopparsalen-salin, joka on viihtyisä tila hotellimme kuparirakennuksessa, joka yhdistää kaksi rakennuksista. Täältä käsin pääsee helposti tutustumaan hotellin puutarhaan, jossa kesäaikaan toimii myös idyllinen lounge/ulkoterassi.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.