Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Umeå City Uumaja ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Umeå City

Uumaja,  Ruotsi

Tervetuloa uuteen Comfort Hotel Umeå Cityyn! Tämä on toinen Comfort Hotel Uumajassa. Comfort Hotel Umeå City tarjoaa 131 edullista huonetta ja mukavan aulan oleskeluun. Moderni hotelli Uumajan keskustassa, kauniin Umeälvenin varrella.

Comfort Hotel® Umeå City 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,2
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Umeå City

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Hotellissa Comfort Hotel Umeå City haluamme antaa sinulle hyvän alun päivälle. Tarjoamme aamiaisbuffetin, johon kuuluu sekä ekologisia että terveellisiä vaihtoehtoja – oikean hotelliaamiaisen. Aamiainen, joka tarjoillaan aulassa, sisältyy aina huonehintaan.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 11.00

Aamiaisella on vaihtelevat aukioloajat kesäaikana ja juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi tietää ajankohtaiset aukioloajat.

Pysäköinti

Tarjoamme pysäköintipaikkoja Parketten-pysäköintitalossa hintaan 140 SEK/vrk ja 175 SEK/vrk koskien sähköautojen latauspaikkoja. Hotellin lähellä sijaitsee muitakin pysäköintihalleja sekä ulkopysäköintipaikkoja. Vastaanotto auttaa tietysti mielellään selvittämään, missä ne sijaitsevat.

Barception

Bar + Reception = Barception!

Jos mielesi tekee jotain pientä syötävää tai ehkä jotain juotavaa, voit tulla yhdistettyyn baariimme ja vastaanottoomme nimeltä Barception! Täältä löydät muun muassa juomia, voileipiä, salaatteja, hedelmiä ja pikkupurtavaa. Olemme avoinna vuorokauden ympäri.

Treeni & Rentoutuminen

Tarjoamme nykyaikaisen kuntosalin, jossa on muun muassa kaksi juoksumattoa, crosstrainer, voimalaite ja joogamattoja. Jos haluat lähteä juoksulenkille, meillä on paljon vinkkejä sinulle vastaanotossamme.

Mikäli pidät myös saunomisesta, olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Saunastamme ja rentoutumisosastoltamme on upea näköala kauniille Umeälven-joelle ja siellä lataat akkusi alta aikayksikön.

Avoinna päivittäin. Ajat saattavat kuitenkin vaihdella vuoden aikana, ota yhteyttä vastaanottoomme saadaksesi tietää ajankohtaiset aukioloajat.

Lazy Sunday

Pidämme laiskoista sunnuntaipäivistä! Siitä johtuen annamme sinun, niin usein kuin se on mahdollista, pitää huoneesi kello 18.00 asti joka sunnuntai - ilman lisämaksua.

Tarkista tilanne vastaanotosta, sillä emme voi aina taata, että huoneita on käytettävissä. Ja muistathan, että voit usein kirjautua sisään hieman aikaisemmin tai ulos hieman myöhemmin myös muina päivinä, jos meillä on vapaita huoneita - silloin maksua vastaan.

Pesutupa ja silityshuone

Matkustatko kevyesti tai tarvitseeko sinun pestä hieman vaatteita? Voit olla huoletta! Meiltä löytyy sekä pesutupa että silityshuone.

Wi-Fi

Comfort Hotel Umeå City -hotellissa on maksuton, langaton internet koko hotellissa ja järjestelmään kirjautuminen on yksinkertaista - anna vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja olet verkossa.

Muut palvelut

  • Lemmikit eivät ole sallittuja

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.