Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Globe Tukholma ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Globe

Tukholma,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Globeen, Avicii Arenan ja Tele2 Arenan naapuriin. Tarjoamme yhtenä Tukholman suurimmista hotelleista täydellisen sijainnin niin kokousten kuin tapahtumien järjestämiseen, sekä sinulle, joka haluat kokea pääkaupungin sykkeen.

Quality Hotel™ Globe 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Globe

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Quality Hotel Globen suosittu Arenarestaurangen sijaitsee seitsemännessä kerroksessa ja sieltä on hienot näkymät Avicii Arenan ylitse. Täällä tarjoilemme aamiaisbuffettimme, liikelounaita ja erikoisillallisia.

Ruokaa ja juomaa näköalalla

Arenarestaurangen sopii seurusteluun, illallisiin tai juhlajärjestelyihin. Täältä on epäilemättä parhaat näkymät Jääkiekon MM-kilpailujen, UFC:n ja suurien kansainvälisten artistien keikkojen aikana.

Tapahtumaillallinen

Oletteko menossa konserttiin tai ottelua katsomaan? Tele2 Arena-, Avicii Arena-, Hovet- ja Annexet-areenoiden tapahtumien yhteydessä tarjoamme niin sanotun tapahtumaillallisen seitsemännessä kerroksessa sijaitsevassa Arenarestaurangen-ravintolassa. 

Juhlat ja seurustelu

Kerroksessa 7, Arenarestaurangenin yhteydessä, sijaitsee Sjuelvan. Tila tarjoaa mahdollisuudet juhliin ja illallisiin ja siellä on oma baari sekä tilaa 165 istuvalle vieraalle.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat lisätietoja ja tehdä varauksen, ota meihin yhteyttä osoitteessa q.globe@strawberry.se

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30

Etkö majoitu hotellissa?

Tervetuloa aamiaiselle, 195 SEK per henkilö (saatavuudesta riippuen).

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.