Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Globe Tukholma ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Tukholma, Ruotsi

Quality Hotel™ Globe

Tukholma,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Globeen, Avicii Arenan ja Tele2 Arenan naapuriin. Tarjoamme yhtenä Tukholman suurimmista hotelleista täydellisen sijainnin niin kokousten kuin tapahtumien järjestämiseen, sekä sinulle, joka haluat kokea pääkaupungin sykkeen.

Quality Hotel™ Globe 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Quality Hotel Globeen! Onko sinulla kysymyksiä vierailuasi koskien? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Tekemistä loman aikana

Hotellimme on Globen-ostoskeskuksen vieressä, josta löydät yli 60 kauppaa saman katon alla. SkyView tarjoaa jopa tilaisuuden nähdä Tukholma Globenin huipulta! Tärkeimmät nähtävyydet ovat tietysti tämän alueen areenoilla järjestettävät erilaiset tapahtumat.

Pysäköinti

Quality Hotel Globe on pieni yksityinen ulkopysäköintialue hotellin takana (SEK 195/päivä). Hotellin vieraana voit varata paikan etukäteen ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos tämä on varattu, voit vieraana pysäköidä helposti maksua vastaan ​​Tele2 Arenagaraget, joka sijaitsee hotellin pääsisäänkäyntiä vastapäätä, vaihtoehtoisesti Globen Shopping -ostoskeskuksessa, seuraavaksi ovi hotelliin. Hotellin pysäköintialuetta käytettäessä maksu maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pysäköintimaksu maksetaan paikan päällä Tele2 Arenagaraget ja Globen Shopping maksupäätteen tai sovelluksen kautta.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Globe on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Päivitykset

Miksi et saisi kaiken irti lomastasi huonepäivityksen, yksityisen saunan tai yhden valinnaisista huoneemme paketeista saavuttaessa? Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse saadaksesi lisätietoja ja hinnat.

Kuntosali

Hotellivieraana sinulla on pääsy 24h-kuntosalille, joka sijaitsee 2. kerroksessa aulan vieressä.

Wi-Fi

Langaton internet-yhteys on tarjolla koko rakennuksessa, olitpa sitten hotellihuoneessasi, kokoustiloissamme tai jossakin ravintoloistamme. Wi-Fi on luonnollisesti ilmainen. Kirjaudu vain sisään Qualityguest-verkkoon ja rekisteröidy käyttämällä joko nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi.

Pesulapalvelu

Pesulapalvelu on saatavilla hotellissa. Jätä pyykki vastaanotossa ennen kl. 09.00 ja saat sen jälleen samana päivänä kl. 17.00, maanantaista perjantaihin. Hinnat ja pesupussi löytyvät huoneesta.

Lounge 24

Behind the reception is Lounge 24 where we have most things you could need! Coffee, soft drinks, chips, sweets and other goodies. Various hygiene items and other things you forgot on the trip can be bought at the reception.

Express Checkout

Tired of standing in line when it's time to check out of the hotel? If you sign up for Express Checkout on arrival, you can easily leave your key in our Express Checkout box when it's time to leave the hotel. And you - there is definitely no queue.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Kadonnut ja löydetty

Oletko jättänyt jotain hotelliin? Ota yhteyttä vastaanottoon ja teemme parhaamme palauttaaksesi kadonneet tuotteet sinulle.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Myöhäisen uloskirjautumisen tai aikaisen sisäänkirjautumisen voi ostaa, mikäli meillä on tilaa. 

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30

Etkö majoitu hotellissa?

Tervetuloa aamiaiselle, 195 SEK per henkilö (saatavuudesta riippuen).

Brasserie X

Maanantai - Lauantai: 17.00 - 22.30

Viimeinen tilaus (keittiö sulkeutuu) 22.30

Suljettu sunnuntaisin.

Aulabaari

Maanantai - Torstai: 16.00 - 23.00
Perjantai - Lauantai: 16.00 - 01.00
Sunnuntaisin: 18.00 - 22.00

Baarimenu on tarjolla maanantaista lauantaihin asti klo 23 ja sunnuntaisin klo 22 asti.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.