Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Globe Tukholma ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Globe

Tukholma,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Globeen, Avicii Arenan ja Tele2 Arenan naapuriin. Tarjoamme yhtenä Tukholman suurimmista hotelleista täydellisen sijainnin niin kokousten kuin tapahtumien järjestämiseen, sekä sinulle, joka haluat kokea pääkaupungin sykkeen.

Quality Hotel™ Globe 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Globe

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan 7. kerroksen Arena -ravintolassamme, josta on näkymät Avicii -areenalle. Aamiainen vaihtelee kesäkuukausina ja juhlapyhinä viikonloppuisin. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi aukioloaikamme.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - Perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - Sunnuntai: 07.30 - 10.30

Etkö majoi hotellissa:

Tervetuloa aamiaiselle, 195 kruunua per henkilö (saatavuudesta riippuen).

Pysäköinti

Quality Hotel Globenissa on ulkoparkkipaikka hotellin takana (225 SEK/vrk). Hotellinvieraana voit varata paikan etukäteen ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Vaihtoehtoisesti voit pysäköidä Globen Shoppingiin (Arenavägen 49, kerros 3), josta löydät hotellin sisäänkäynnin parkkitalon kautta. Ilmoita vastaanottoon saapuessasi ja saat alennetun hinnan 250 kruunua/vrk.

Kuntosali

Hotellivieraana sinulla on pääsy 24h-kuntosalille, joka sijaitsee 2. kerroksessa aulan vieressä.

 • Express Check-outin avulla kirjaudut nopeasti ulos Quality Hotelleista

Express Checkout

Etkö halua odotella jonossa, kun olet kirjautumassa ulos hotellista? Jos rekisteröidyt Express Check-out -palvelun avulla saapuessasi, voit jättää helposti ja nopeasti huoneen avaimen  Express Check-out -laatikkoomme kirjautuessasi ulos. Silloin et varmasti joudu jonottamaan. 

Pyykinpesupalvelu

Pesulapalvelu on saatavilla hotellissa maanantaista perjantaihin. Jätä pyykki vastaanotossa ennen kl. 09.00 ja saat sen jälleen samana päivänä kl. 17.00. Hinnat ja pesupussi löytyvät huoneesta.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Lounge 24

Vastaanoton takana on Lounge 24, jossa meillä on eniten tarvitsemiasi tuotteita, kuten kahvia, virvoitusjuomia, pikkupurtavaa, makeisia ja muita herkkuja. Vastaanotosta on puolestaan ostettavissa hygieniatuotteita ja muuta tarpeellista, jos olet unohtanut pakata ne mukaan matkalle.

WIFI

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yleisissä tiloissa on ilmainen langaton internetyhteys. Valitse verkkoon Qualityguest.

Muut palvelut

 • Ilmainen Wi-Fi
 • Juoksureitit
 • Juhlasali
 • Hissi
 • Toisiinsa yhdistyviä huoneita
 • Kongressikeskus
 • Kahvinkeitin tietyissä huoneissa
 • Ravintola
 • Esteettömiä huoneita
 • Täysin esteetön hotelli
 • Turisti-info
 • Kylpyamme tietyissä huoneissa
 • Silitysrauta ja silityslauta
 • Kokoushuoneita
 • Savuton hotelli
 • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.