Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

At Six Tukholma ,  Ruotsi

At Six

Tukholma,  Ruotsi

At Six on Tukholman uusi, inspiroiva, tavallisesta poikkeava kohtaamispaikka. Ylellisyyttä pienellä twistillä. Uniikki huonetarjonta, tyylikkäät ravintolat ja baarit sekä tapahtuma-areena tekevät At Sixistä suosikkisi Tukholmassa. Nähdään paikan päällä!

At Six 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,7
10:stä
Tulos At Six

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tukholman kuumin hotelli, At Six, sijaitsee kaupungin uudessa ja eleganteimmassa kohtaamispaikassa, osoitteessa Brunkebergstorg 6. Yhteensä 343 ylellistä huonetta, lyömätön tapahtuma- ja kokousareena sekä ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia herkullisesta ruoasta ja tyylikkäistä drinkeistä.

Uusi hotellisuosikkisi Tukholmassa

Meillä voit vain olla ja nauttia aisteja stimuloivasta miljööstä. Lisäksi paikallisliikenteen pysäkit, Tukholman päärautatieasema ja Arlanda Express ovat lyhyen kävelymatkan päässä hotellistamme. At Six on täydellinen hotellivalinta niin kokouksiin, minilomalle kuin erilaisiin tapahtumiinkin. Täältä voit lukea lisää Tukholmasta.

Designia ja taidetta

At Sixissä moderni ruotsalainen käsityödesign ja nykytaide yhdistyvät kauniiksi kokonaisuudeksi. Hotellimme ajaton sisustus on brittiläisen arkkitehtitoimisto Universal Design Studion käsialaa, ja hotellimme taidevastaava on kuuluisa ruotsalainen muotoilija ja taidekriitikko Sune Nordgren.

Uniikki huonetarjonta

At Six tarjoaa 343 fantastista hotellihuonetta, joista pienimmät ovat kooltaan 26 m². Hotellissamme on kolme tyylikästä penthouse-kerrosta panoraamaikkunoineen, jotka tarjoavat henkeäsalpaavan näköalan Tukholman yli. Majoitu ylellisesti presidentti-sviittimme ja juo aamukahvit sviitin omalla kattoterassilla, josta on ainutlaatuinen näköala Kuninkaanlinnaan. Hotellissamme on 40 erikokoista sviittiä. Hotellihuoneidemme elegantissa ja eksklusiivisessa designissa on ripaus leikkisyyttä.

Kansainvälinen kiintopiste keskellä Tukholmaa

At Sixissä kyse on kokonaisvaltaisesta nautinnosta, kaikille aisteille. Olet tervetullut viini- ja delibaariimme kupille kuumaa tai lasille viiniä, josta voit nauttia pienen pikkusuolaisen kera, samalla kun katselet ohilipuvaa ihmisvirtaa. Tai maista vaikkapa ravintolan eurooppalaisia ja kansainvälisiä klassikoita, jotka on valmistettu paikallisista, sesongin raaka-aineista. Kesäisin ravintola levittäytyy ulos torille. Meidän cocktailbaarimme tarjoaa lisäksi erinomaisen valikoiman herkullisia drinkkejä sekä live-esiintymisiä – toisin sanoen, täydellisen paikan seurusteluun ja tapahtumien järjestämiseen. Täältä voit lukea lisää ravintoloistamme ja baareistamme.

Kokoukset ja tapahtumat meillä

At Sixissä on 2 000 neliömetriä kokous- ja tapahtumatiloja, jotka tarjoavat mahdollisuuden monipuolisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen – niin suurten kuin pientenkin. Meillä sinulla on mahdollisuus järjestää onnistunut kokous tai ikimuistoinen juhla – sinä päätät, me järjestämme. Tapahtuma- ja kokousareenastamme voit lukea lisää täältä.

Varaa kokoushuone suoraan verkossa

Nyt voit varata kokoushuoneen suoraan verkossa. Näet 360-valokuvat, saatavuuden, tilojen lisätiedot, kalustuksen ja voit myös tilata ruoan ja juomat. Lue lisää ja varaa kokoushuone verkossa täältä.
Huomioithan, että varaussivu on englanninkielinen.

Eksklusiivinen ja monipuolinen kuntosali

Pidä ansaittu tauko arjen kiireistä ja treenaa kuntosalillamme, josta löydät monipuolisesti erilaisia laitteita ja myöskin vapaita painoja.

Tukholman uusi keskipiste – kaupungin elegantein kohtaamispaikka

Hotellimme nimi, At Six, on huomionosoitus Tukholman uudelle keskipisteelle, osoitteelle Brunkebergstorg 6 – kaupungin eleganteimmalle kohtaamispaikalle 1800-luvulla. Elämäntapahotelli, jossa on monta erilaista ravintolaa ja baaria, joista jokainen toimii itsenäisesti alueellaan. Yhdistämme parhaat palat kansainvälisistä ja paikallisista palveluista, jotta vierailustasi tulisi ainutlaatuinen.

At Six toivottaa sinut tervetulleeksi – tapahtumien keskipisteeseen!

Yhteystiedot

  • Brunkebergstorg 6 11151 Tukholma , Ruotsi

Löydä hotellille

Metro

Sininen linja pysäkille Kungsträdgården tai mikä tahansa linja pysäkille T-Centralen.

Bussi

Bussipysäkki Gustav Adolfs torg, bussit: 53, 57 ja 65.

Arlandan lentokentältä

Arlanda Express (pikajuna), paikallisjuna tai lentokenttäbussi Tukholman päärautatieasemalle (Stockholms Centralstation).

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Stockholm, puh. +46 8 150000.

Tietoja hotellista At Six

Sisustus

Universal Design Studio

Hotellihuoneiden määrä

343 kpl – 686 vuodetta

Kokouskapasiteetti

850 henkilöä

Etäisyys lentokentiltä

Arlanda: 40,4 km, 20 minuuttia Arlanda Express -pikajunalla, noin 35 minuuttia autolla
Bromma: 8,7 km, noin 20 min minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki Gustav Adolfs torg: noin 100 metriä 
Metroasema Kungsträdgården: noin 100 metriä
Metroasema T-Centralen: noin 300 metriä
Tukholman päärautatieasema: noin 300 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.