Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

At Six Tukholma ,  Ruotsi

At Six

Tukholma,  Ruotsi

At Six on Tukholman uusi, inspiroiva, tavallisesta poikkeava kohtaamispaikka. Ylellisyyttä pienellä twistillä. Uniikki huonetarjonta, tyylikkäät ravintolat ja baarit sekä tapahtuma-areena tekevät At Sixistä suosikkisi Tukholmassa. Nähdään paikan päällä!

At Six 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos At Six

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Meillä pääset nauttimaan maukkaasta ja laajasta aamiaisbuffetista. Meiltä löytyy myös buffetin lisäksi erillinen á la carte -menu – kansainvälisten ja modernien aamiaisruokien kera. Testaa vaikkapa ricotta-pannukakkujamme, scrambled avokadoa tai 63 asteen munaa hollandaisekastikkeen kera!

Pysäköinti

Stockholm parkering pyörittää Gallerianin pysäköintihallia, josta löytyy 795 pysäköintipaikkaa sisätiloista – suoraan Gallerianin alapuolelta. Me tarjoamme myös valet-pysäköintipalvelua.

Pysäköinti Gallerian: 70 SEK/tunti tai 425 SEK/vrk

Valet-pysäköintipalvelu: 675 SEK/vrk (ei etukäteisvarauksia)

Kuntosali & Spa

Ensimmäisen kerroksen kuntosaliltamme löydät crossfitista inspiraatiota saaneita laitteita tunnetuilta valmistajilta. At Six Gym Club on jäsenklubimme, joka tarjoaa sinulle mm. mahdollisuuden treenata PT:mme, kanssa.

Lisätietoja ja tiedustelut: 
wellness@hotelatsix.com

Huonepalvelu

Tarjoamme huonepalvelun 95 kruunun (SEK) palvelumaksua vastaan.

Pesulapalvelu

Tarvitseeko sinun pestä pyykkiä tai kenties silittää vaatteitasi yöpyessäsi luonamme? At Six tarjoaa pesulapalvelun lisämaksua vastaan.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Strawberry -jäsennumeroasi. Helppoa ja mukavaa!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.