Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Ruotsi Avataan 18 kesäkuu 2024

Tervetuloa Comfort Hotel Sundsvalliin, joka sijaitsee Sundsvallin keskustassa. Tunne olevasi kotonasi hiljattain remontoiduissa hotellihuoneissamme. Hotelli sopii erinomaisesti soolomatkailijoille, pareille, perheille ja urheilujoukkueille.

Aamiainen

Tarjoamme suuren aamiaisbuffetin, jossa on paljon ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Kunnon hotelliaamiaisen.

Pysäköinti

Tarjoamme tietenkin pysäköinnin! Voit pysäköidä autosi pysäköintihalliin hintaan 225 SEK/yö. Hotellin ympäristöstä löytyy myös useita muita pysäköintimahdollisuuksia.

Kuntosali

Vieraanamme pääset ilmaiseksi kumppanimme Energikällanin tiloihin. Se on suuri kuntosali, jossa on kuntoilulaitteita, kuntopyöriä, crosstrainer ja juoksumatto.

Sauna

Nauti rentouttavasta hetkestä saunassa. Se sopii erinomaisesti pitkän ostostenteon tai kokousten täyttämän päivän päätteeksi tai akkujen lataamiseen ennen illallista.

Vieraamme voivat käyttää saunaa ilmaiseksi.

Barception

Barception on vastaanoton, baarin ja delin yhdistelmä. Se on täydellinen paikka check-iniä varten ja sesongin mukaisen ruokavalikoimamme kokeilemiseen. Ota juotavaa, tapaa uusia tai vanhoja ystäviä tai maista pikkupurtavaa ennen kuin tutustut Sundsvallin sykkeeseen.

Wi-Fi

Kaikilla vieraillamme on käytettävissään ilmainen Wi-Fi kaikkialla hotellissa.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.