Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Ruotsi Avataan 18 kesäkuu 2024

Tervetuloa Comfort Hotel Sundsvalliin, joka sijaitsee Sundsvallin keskustassa. Tunne olevasi kotonasi hiljattain remontoiduissa hotellihuoneissamme. Hotelli sopii erinomaisesti soolomatkailijoille, pareille, perheille ja urheilujoukkueille.

Kirjaudu sisään Comfort Hotel Sundsvalliin. Tunne olevasi kotonasi jossakin 203 hotellihuoneestamme ja nuku makeasti Jensen-vuoteissamme. 110 hotellihuonetta on kunnostettu hiljattain, ja useista huoneista avautuu näköala merelle ja Sundsvallin sillalle. Saat parhaan alun päivällesi aamiaisbuffettimme avulla, josta löydät kaiken tarvitsemasi ennen kuin suuntaat seikkailemaan kaupungille. Hotelli sopii erinomaisesti soolomatkailijoille, pareille, perheille ja urheilujoukkueille.

Kuntoilua matkan aikana?

Jos haluat treenata vierailusi aikana, se onnistuu ilmaiseksi hotellissa sijaitsevalla Energikällan-kuntosalilla. Jos haluat mieluummin raikasta ilmaa, lähistöltä löytyy luontoalueita. Nuorimmat vieraamme pitävät varmasti Himlabadet-elämysvesipuistosta.

Kokoukset

Hotelli sopii hyvin sekä pienten että suurten kokousten järjestämiseen. Syökää lounas tai päättäkää päivä suositussa ravintolassamme.

Täydellisellä paikalla Sundsvallin keskustassa

Matkustatko lasten kanssa? Mainiota! Comfort Hotel Sundsvall on nimittäin hyvä tukikohta Himlabadet-elämysvesipuistossa käyntiä tai Norra Bergetin ulkoilualueeseen tutustumista ajatellen. Himlabadet on äänestetty Ruotsin parhaaksi elämysvesipuistoksi, ja sieltä löytyy useita erilaisia vesiliukumäkiä, erilaisia vaikeusasteita tarjoavia kiipeilyseinä, poreallas, vesipistooli, surfstream ja paljon muuta hauskaa sekä suurille että pienille. Himlabadet sijaitsee 510 minuutin automatkan päässä hotellilta. Yksi seudun vierailluimmista ulkoilukohteista on puolestaan Norra Berget, 10 minuutin automatkan päässä hotellilta. Siellä luonto ja kulttuurihistoria yhdistyvät leikkipaikkoihin, kauppoihin ja muihin mukavuuksiin, mikä tekee siitä mahtavan paikan kaikenikäisille.

Kiipeä 22 metriä korkeaan näköalatorniin (jotka kutsutaan kansan kielellä jäätelötikuksi (Glasspinnen)), niin pääset nauttimaan upeasta Sundsvallin ja merenlahden ylle avautuvasta näköalasta, vieraile Merenkäynti- ja käsityöläismuseossa (Sjöfarts- och Hantverksmuseet) tai tutustu vuorella eläviin eläimiin. Ehkäpä pääset jopa silittämään karitsaa ollessasi siellä?

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 606 419 50
  • Yritystunnus: 559301-4557
  • Strandgatan 10 852 31 Sundsvall , Ruotsi

Löydä hotellille

Paikallisliikenne

Bussipysäkki sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta ja Sundsvallin keskusrautatieasema (Centralstation) vain 400 metrin päässä hotellilta. Sieltä voit ottaa bussin suoraan Sundsvalliin, josta pääset myös suoraan bussilla SundsvallinTimrån lentoasemalle.

Etäisyys lentoasemalle

22 km, noin 20 minuuttia autolla. 

Taksi

Taxi Kurir Sundsvall, +46 60 15 00 00

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.