Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Örebro Örebro ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Örebro

Örebro,  Ruotsi

Clarion Hotel Örebro sijaitsee keskeisesti Örebron Kungsgatanilla. Täällä asut erittäin hyvällä paikalla – 300 metriä linnalle ja lyhyt kävelymatka historialliselle Wadköpingille.

Clarion Hotel® Örebro 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Örebro

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Hotel Örebro sopii erinomaisesti sekä kongressin tai kokouksen järjestämiseen että viikonlopun viettoon Örebron keskustassa. Hotellimme tarjoaa taidetta, musiikkia ja designia – meillä viihtyvät niin örebrolaiset kuin hotellivieraatkin.

Keskellä Örebrota

Clarion Hotel Örebro sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa, viehättävässä ympäristössä. Hotelli sijaitsee strategisella paikalla Örebrossa, minkä ansiosta vieraiden on helppoa päästä kaupungin nähtävyyksien ja aktiviteettien pariin. Sijiatsemme kauniiden puistojen, ja historiallisten paikkojen, kuten Örebron linnan, läheisyydessä. Täältä on myös mahdollita lähteä rentouttavalle kävelylle Svartån-joen rantaa pitkin. Kaunis sijainti auttaa luomaan mieleenpainuvan vierailun, jonka aikana vieraat voivat nauttia kaupungin sykkivästä energiasta ja rauhallisista puistoista.

Värikkäät hotellihuoneet

Clarion Hotel Örebro sijaitsee parhaalla paikalla kaupungin keskustassa. Örebron ravintolat, ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta ovat hotellin nurkan takana. Täältä voit lukea lisää Örebrosta. Hotellissamme on 136 hotellihuonetta, jotka on sisustettu eri tyyleillä – klassista eleganssia, näyttävää modernia designia ja kaikkea siltä väliltä. Vahva värimaailma ja rohkeat kuviot luovat ylellisen, rauhallisen ja harmonisen tunnelman.

Musiikkihotelli

Tervetuloa luoksemme nauttimaan upeista konserteista. Näyttämöllämme on esiintynyt vuosien saatossa niin tunnettuja kuin nousevia artisteja. Myös monet huoneistamme ovat saaneet vaikutteita musiikista, kuten Aretha Franklinilta ja Queenilta. 

Wellness

Hyvinvointiosastomme on paikka, jossa pyrimme tarjoamaan kehollesi ja mielellesi kokonaisvaltaisen elämyksen. Täällä sinua odottavat tavallinen ja höyrysauna, lämmin lähde ja elämyssuihkuja. Hotellissa on tarjolla myös kuntosali. Siellä voit ladata akkuja, rentoutua ja panostaa hyvinvointiisi.

Esteettömät huoneet

Hotellimme tarjoaa esteettömiä huoneita, jotka on suunniteltu helpottamaan liikuntarajoitteisia ja pyörätuolilla liikkuvia vieraitamme. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja esteettömistä huoneista ja tiloista.

Tervetuloa Clarion Hotel Örebrohon – Örebron kohtaamispaikkaan, joka on täynnä elämyksiä!

Yhteystiedot

  • Kungsgatan 14 70211 Örebro , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Juna Örebron päärautatieasemalle tai juna-asemalle Örebro Södra (Etelä).

Bussi

Kaukoliikenteen bussi Örebron päärautatieasemalle.
Paikallisbussi pysäkille Våghustorget.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Kurir tai Sverige Taxi.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Örebro

Hotellihuoneiden määrä

136 kpl – 270 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

6 kpl – enimmäiskapasiteetti 130 henkilöä

Etäisyys lentokentiltä

Örebron lentokenttä: 13,5 km, noin 15 minuuttia.
Suosittelemme, että varaat taksin ennakkoon.
Arlandan lentokenttä: 203 km, noin 2 tuntia ja 15 minuuttia.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Örebron päärautatieasema: 1 500 metriä
Örebro Södra (Etelä) -juna-asema: 900 metriä
Bussipysäkki Våghustorget: 200 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.