Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Nyköping Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Nyköpingissä

Etsitkö kokoustilaa Nyköpingistä? Kokoushotelli Clarion Collection® Hotel Kompaniet tarjoaa erilaisia tilaratkaisuja kaupungin keskustassa, lähellä nähtävyyksiä ja saaristoa.

Nyköpingsån-joen varrella, keskellä kaupungin käsityöläishistoriaa osoitteessa Folkungavägen 1, sijaitsee täydellinen kohtaamispaikka Nyköpingin keskustassa. Tässä rakennuksesta Nordiska kompaniet valmisti tyylihuonekaluja seitsemän vuoden ajan. Tänä päivänä rakennus palvelee suosittuna Clarion Collection Hotel Kompaniet -kokoushotellina, tarjoten useita erilaisia tiloja aina pienistä keskisuuriin kokouksiin, koulutuksiin, seminaareihin, juhliin ja seurustelutilaisuuksiin. Haluamme, että kokouksesta ja tapahtumasta meillä tulee onnistunut ja viihtyisä – räätälöimme tilaisuuden yhteyteen niin energiaa antavat välipalat ja juomat kuin naposteltavat ja illallisetkin. Kokouspäivän kruunaa hotellimme rentoutumisosasto saunoineen ja porealtaineen.

Nyköping ympäristöineen tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin ryhmähenkeä vahvistaviin aktiviteetteihin. Täällä sinua ja ryhmääsi odottavat metsä- ja eräseikkailut, pyöräilyretket, kanootti- tai kajakkiretket ja ratsastus- ja vaellusreitit pitkin Sörmlandsledenin luonto- ja patikkapolkuja.

Kokoushotellimme on täydellinen tukikohta Sörmlannin kulttuuriin ja luontoon tutustumiseen. Hotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä kaupungin palveluista ja nähtävyyksistä, kuten Nyköpingin Linnasta, Nyköpingin satamasta ja Rosvalla Eventcenter -tapahtuma-areenasta. Sijaintimme Sörmlannin rannikolla luo ainutlaatuiset puitteet saaristoon tutustumiseen. Nyköpingin linja-autoasema ja juna-asema sijaitsevat vain 10 ja 25 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta ja Stockholm Skavsta -lentokentälle ajomatkaa autolla on vain 10 minuuttia.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.