Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Ruotsi

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Ruotsi

Hieman Göteborgin keskustasta eteläänpäin, Mölndalista, löydät Quality Hotel The Weaverin! Näyttävässä hotellissa on 21 upeaa kerrosta, 370 hotellihuonetta, ravintola, baari, kuntosali ja suuret kokous- ja kongressitilat.

Quality Hotel™ The Weaver 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ The Weaver

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa näyttävään Quality Hotel The Weaveriin. Löydät hotellin lyhyen matkan päästä Korsvägeniltä, Göteborgin ja Mölndalin rajalta. Pääset raitiovaunulla hotellilta Korsvägenille ja Lisebergiin vain 8 minuutissa. Trendikkäiden hotellihuoneiden, kuntosalin ja ravintolan lisäksi hotellissa on myös suuret kokous- ja kongressitilat, joissa tarjoillaan tietenkin pehmytjäätelöä ja popcornia.

Klassinen bistro modernilla otteella

Hotellin The Social Bar & Bistro -ravintolan keskipisteenä on bistroruoka. Baarista löytyy viihtyisiä sohvia ja ihana tunnelma, ja kekseliäät baarimestarimme hemmottelevat kaikkia vieraitamme. Katso menut ja varaa pöytä The Social Bar & Bistrosta.

Pitäkää hauskaa yhdessä

Hotellista löytyy monenlaisia mahdollisuuksia hauskanpitoon. Haastakaa toisenne pöytäcurlingin parissa, viihtykää hotellihuoneissa tai pelatkaa seurepelejä baarissamme ja Q zonessamme.

Monipuoliset kokous- ja kongressimahdollisuudet

Hotellin 1. kerroksessa sijaitsevan kokous- ja kongressiosaston suurimman tilan kapasiteetti on 500 henkilöä. Tila on jaettavissa 3 pienemmäksi tilaksi, joiden enimmäiskapasiteetti on 150 henkilöä per tila. Hotellissa on yhteensä 15 kokoustilaa. Ja aivan kuten kaikissa muissakin Quality Hoteleissa, tarjoamme teille tietenkin popcornia ja pehmytjäätelöä kokoustaessanne meillä!

Mistä nimi The Weaver on peräisin?

Nimi Quality Hotel The Weaver on sosiaalisessa mediassa pidetyn nimikilpailun tulos. Nimellä on sekä paikallinen että historiallinen yhtymäkohta Krokslättin tehtaisiin ja se viittaa aiemmin alueella kukoistaneeseen kudontateollisuuteen. 21 kerroksen korkeudellaan hotellista avautuu taianomainen näköala joka ilmansuuntaan Mölndalissa.

Yhteystiedot

  • Göteborgsvägen 91 43137 Mölndal , Ruotsi

Löydä hotellille

Joukkoliikenne

Aivan hotellin sisäänkäynnin ulkopuolella sijaitsee useiden eri linjojen pysäkki.

Landvetterin lentoasemalta

22 km, noin 20 minuuttia autolla

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Göteborg: +46 31 650 000

Tietoja hotellista Quality Hotel The Weaver

Hotellihuoneiden määrä

370 kpl

Kokoustilojen määrä

15 kpl

Etäisyys Landvetterin lentoasemalta

Noin 22 km, 20 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

100 m

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.