Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Malmö Malmö ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Malmö

Malmö,  Ruotsi

Comfort Hotel Malmö on trendikäs ja rokkihenkinen hotelli vain 150 metrin päässä Malmön keskustasta. Täältä pääset nopeasti Malmön viihde-elämään, rannalle, ravintoloihin ja ostoksille.

Comfort Hotel® Malmö 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Malmö

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Tarjoamme suuren aamiaisbuffetin, jossa on paljon ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Kunnon hotelliaamiaisen. Tule Comfort Hotel Malmöhön nauttimaan aamiaista, vaikka et asuisikaan hotellilla. Hintaan 175 SEK saat syödä niin paljon kuin haluat. Lapset syövät puoleen hintaan.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantaisin ja pyhäpäivinä:  07.30 - 11.00
Sunnuntai: 07.30 - 11.00

Tilojemme aukioloajat vaihtelevat kesäkaudella ja pyhien aikaan. Ota yhteyttä hotelliin koskien ajankohtaisia aukioloaikoja.

Pysäköinti

Meille on helppo tulla autolla. Ota suunnaksi Malmön keskusta ja pian löydätkin hotellimme ja pysäköintipaikan. Hotellirakennuksen takapuolella on Malmön kaupungin omistamia pysäköintipaikkoja. Maksu suoritetaan lähistön pysäköintiautomaateilla tai Easy Park -sovelluksen tai vastaavan avulla. Vuorokauden mittaisen pysäköinnin voi maksaa suoraan pysäköintiautomaateilla.

Kuntosali

Oletpa aamuvirkku tai yökyöpeli, muistathan pakata mukaasi treenivaatteesi ja tulla kokeilemaan uutta kuntosaliamme, joka on avoinna 24/7.

Aukioloajat:

24/7 joka päivä

Barception

Barception on vastaanoton, baarin ja delin yhdistelmä. Se on täydellinen paikka check-iniä varten ja sesongin mukaisen ruokavalikoimamme kokeilemiseen. Ota juotavaa, tapaa uusia tai vanhoja ystäviä tai maista pikkupurtavaa ennen kuin tutustut Malmön sykkeeseen.

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Lazy Sunday

Me pidämme laiskoista sunnuntaista – Lazy Sundays! Tästä syystä annamme sinun nauttia huoneestasi aina klo 18.00 asti joka sunnuntai, ilman lisämaksua. Ota aina ensin kuitenkin yhteyttä vastaanottoon, sillä emme voi aina taata, että kaikki huoneet ovat vapaita. Voit luonnollisesti myös kirjautua sisään aikaisemmin tai ulos myöhemmin viikon muina päivinä, tilan niin salliessa, pientä lisämaksua vastaan.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Kaikilla vieraillamme on pääsy maksuttomaan internetiin hotellillamme – verkon nimi on 'Telia Wifi'. Voit helposti yhdistää tietokoneesi tai tablettisi huoneessa, aulassa tai ravintolassa. Syötä vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja voilà – ei muuta kuin surffailemaan!

Muut palvelut

 • Ilmainen Wi-Fi
 • Ekologinen aamiainen
 • Ulkopysäköinti
 • TV
 • Kongressikeskus
 • Ravintola
 • Kassakaappi hotellissa
 • Kuntoilutilat
 • Esteettömiä huoneita
 • Kylpyamme tietyissä huoneissa
 • Kokoushuoneita
 • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.