Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotell Mårtenson Halmstad ,  Ruotsi

Hotell Mårtenson

Halmstad,  Ruotsi

Tervetuloa Hotell Mårtensoniin! Korkealuokkaisen palvelun hotelli, joka on remontoitu hiljattain. Kattobaari, bistro, kuntosali, kokoustilat, työtila ja kukkakauppa ovat vain muutamia esimerkkejä hotellin tarjonnasta.

Hotell Mårtenson 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
5,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

5,6
10:stä
Tulos Hotell Mårtenson

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

2.1.2024 jälkeen Hotel Mårtenson ei ole enää osa Strawberrya. Hotellista on mahdollista varata huoneita siihen saakka.

Hotelli Mårtenson avasi ovensa jälleen toukokuussa 2021 laajan remontin jälkeen. Moderni hotelli, jossa nykyaika yhdistyy 1920-luvun yksityiskohtiin. Täällä sinut toivottaa joka päivä tervetulleeksi Gretas blommor, värikäs ja kaunis kukkakauppa! 

Vastaanotto + kahvila

Vastaanotosta löydät ihanan kahvilan. Täällä voit kirjautua sisään hotelliin ja sen lisäksi nauttia aamiaista, lounasta, päivällistä ja kaikkea siltä väliltä. Haluatko nukkua pitempään? Siinä tapauksessa voit nauttia myöhäisen aamiaisen kahvilassa, kun tavallinen aamiaisbuffetti on jo suljettu. 

Franz Bistro ja Gretas Tak

Ethän missaa hotellin viihtyisää ravintolaa nimeltään Franz Bistro. Täällä voit nauttia klassisia ruoka-annoksia modernilla twistillä. Gretas Tak puolestaan on hotellin kattobaari, joka on avoinna vuoden lämpimien kuukausien aikana. Kattobaarista avautuu taianomainen näköala Halmstadin ja Nissan-joen ylle. Kattobaari on vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten. Ehkäpä täällä vietetään seuraava syntymäpäiväjuhlasi? 

Kokoustilat ja tilaa co-workingiin

Järjestä seuraava kongressi, tapaaminen tai tapahtuma Hotell Mårtensonissa. Valittavanasi on 4 erilaista kokoustilaa voit myös vuokrata ne kaikki kerralla! Kokoustiloja voi myös vuokrata ja käyttää erillisenä tilana esimerkiksi päivällisiä varten. Hotell Mårtensonissa on myös suuri co-working-tila. Täältä voit ostaa joko päivävuoroja tai liittyä jäseneksi, jolloin voit työskennellä yksin tai kollegoidesi kanssa. Tarjoamme avoimme toimistotilan, mutta vuokrattavana on myös omia huoneita. Hintaan sisältyy joka päivä hedelmiä, vettä, kahvia, teetä, tulostimen käyttö ja tietenkin nopea ja langaton Wi-Fi-yhteys. Maanantaisin hintaan sisältyy myös hotellin upea aamiainen. 

Gretas blommor

On vaikeaa kuvitella parempaa tervetulotoivotusta kuin minkä saat Hotell Mårtensonissa. Kauniit ja hyviltä tuoksuvat kukkakimput upeissa väreissään löytyvät hotellin viihtyisästä kukkakaupasta. Täydellistä! Osta kimppu mukaasi kotimatkalle baarissa vietetyn pyhäillan jälkeen. 

Yhteystiedot

  • Storgatan 52 30243 Halmstad , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi ja juna

Hallandstrafikenin bussipysäkki: 250 m hotellilta
Halmstadin keskusrautatieasema: 1 km hotellilta

Lentoasema

4 km, noin 11 minuuttia autolla Halmstadin lentoasemalle

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Halmstad: 035-202 21 57

Tietoja hotellista Hotel Mårtenson

Hotellihuoneiden määrä

137 huonetta

Kokoustilojen määrä

4 tilaa

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.