Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Eskilstuna Ruotsi

2 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset Eskilstunassa

Etsitkö kokous- tai tapahtumatiloja Eskilstunan keskustasta? Strawberry on mainio vaihtoehto sekä yrityksille, organisaatioille että yksityisiin tapahtumiin.

Kahdessa Eskilstunan keskustassa sijaitsevassa hotellissamme on erinomaiset kokousmahdollisuudet, joten löydät varmasti tarvitsemasi tilat. Kaikenlaiset juhlat, häät tai ristiäiset, kuten myös järjestökokoukset, johtokunnan kokoukset, kurssit, kick-offit ja kongressit onnistuvat. Hamngatanin hotelli on aivan keskellä kaupunkia, ja Faktoriholmarnan hotelli sijaitsee taas historiallisessa ympäristössä.

Comfort Hotel® Eskilstuna sijaitsee erittäin lähellä Eskilstunan viihdetarjontaa ja ravintoloita. Voitte tuskin löytää tiloja, jotka ovat keskeisemmällä paikalla kuin hotellimme, joka sijaitsee Eskilstunaån-joen, Fristadstorgetin ja Kungsgatanin tuntumassa. Hotellimme motto kongresseille ja kokouksille on “Keep it simple”.

Jos haluatte mieluummin historiallisia perinteitä ja tunnelmaa, on Clarion Collection® Hotel Bolinder Munktell erinomainen valinta. Täällä voitte tuntea historian siipien havinaa, ja hotellin läheltä löytyvät muun muassa historialliset Faktoriholmarna, Rademachersmedjorna, Vanhan kaupungin kauniit mukulakivikadut, Munktellarenan ja Munktellmuseet – kaikista kohteista löydätte runsaasti kaupungin teollisuushistoriaa. Itse hotellista löydätte useita tiloja, jotka sopivat kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Hotellimme sijaitsee myös lähellä teollisuutta sekä Hällbybrunnin ja Torshällan yrityksiä.

Eskilstuna sijaitsee luonnonkauniissa Sörmlannissa. Junamatka Tukholmasta kestää vain hieman yli tunnin. Skavstan ja Västeråsin lentokentät ovat noin puolentoista tunnin matkan päässä.

Tervetuloa viihtyisään Eskilstunaan ja nykyaikaisiin kokous- ja juhlatiloihimme!

 

Lue vähemmän
2 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.