Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Aronsborg-kokoushotelli Bålsta ,  Ruotsi

Aronsborg-kokoushotelli

Bålsta,  Ruotsi

Aronsborgin kokoushotelli on puhdaslinjainen kokous- ja kongressipaikka kauniin Mälaren-järven rannalla Bålstassa – alle tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta, Uppsalasta ja Arlandan lentoasemalta. Meillä on 388 vuodepaikkaa ja 22 kokoustilaa. Tervetuloa!

Aronsborg-kokoushotelli 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Aronsborg-kokoushotelli

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Meillä Aronsborgissa on tarjolla ruokaan ja suklaaseen keskittynyt aktiviteettivalikoima. Suosituimmat kongressiaktiviteettimme liittyvät teambuildingiin ruoanlaiton kautta – joko kilpailun tai viihtyisän ryhmäaktiviteetin muodossa. Eri suklaalaatujen maistelu yhdessä avecin kanssa on myös erittäin pidetty kokousaktiviteetti. Tietenkin teemme tiivistä yhteistyötä myös useiden aktiviteetteja järjestävien yritysten kanssa. Aronsborgin lähistöltä löytyy hienoja puutarhamaisia ympäristöjä, järvenrantaa ja mahdollisuuksia sisäaktiviteetteihin, joten se sopii täydellisesti kaikentyyppisten tilaisuuksien, teambuildingin, urheilutapahtumien ja seikkailujen tapahtumapaikaksi. 

Event Court -tapahtuma-areena

Event Court -tapahtuma-areenamme tarjoaa runsaasti erilaisia käytännöllisiä toimintoja ja ratkaisuja kaikkiin tilaisuuksiin. Tilassa on moderni, erikoissuunniteltu tekniikka sekä mahdollisuus valaista tila haluamallasi värillä. Event Court -tilassa on lisäksi puolikuun muotoinen näyttämö, jonka korkeus on säädettävissä, sekä kokoontaitettavia lehtereitä, joissa on tilaa 112 henkilölle.

Chocolate Bar – Suklaabaari

Event Court -tapahtumatilan yhteydessä sijaitsee Chocolate Bar – herkullinen baarimiljöö, joka soveltuu erinomaisesti erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin. ”Suklaabaarimme” viihtyisä sisustus mukavine sohvaryhmineen ja 14 metriä pitkä, suklaalevyn näköinen baaritiski tekevät Chocolate Barista inspiroivan ympäristön esimerkiksi minglaukseen.

Talvipuutarha

Talvipuutarhamme on avoin ja valoisa miljöö, jota voidaan käyttää esimerkiksi ravintolaympäristönä, kokoustilana tai näyttelytilana. Täällä on myös pysäköintimahdollisuus.

Lisää tilavaihtoehtoja

Event Court -tilaan kuuluvat Talvipuutarha ja Chocolate Bar -baari soveltuvat täydellisesti käytettäviksi yhtenä suurena tapahtumatilana ja ne voidaan myös tarvittaessa jakaa kolmeksi erilliseksi tilaksi. Chocolate Bar ja Talvipuutarha voidaan yhdistää yhdeksi suureksi, yhtenäiseksi tilaksi, joka sopii erinomaisesti muun muassa näyttelytilaksi.

Omenapuutarha

Talvipuutarhasta on suora yhteys suureen ja viihtyisään Omenapuutarhaamme ja mukavalle kävelyreitille. Täällä sinulla on mahdollisuus nauttia herkullisesta Grilli- ja BBQ-buffetista tai rapujuhlista, ja sateen sattuessa buffetit voidaan siirtää nopeasti sisätiloihin Talvipuutarhan puolelle.

Lilla Köket

Lilla Köket eli Pikku keittiö on, kuten nimikin jo kertoo, tila, joka tarjoaa mahdollisuuden kokoustaa kotoisassa tunnelmassa. Tilaan kuuluvassa ruoanvalmistusstudiossa järjestämme erilaisia ruoanvalmistusaktiviteetteja sekä suositun suklaakoulumme maksimissaan 10 hengen ryhmille. Lilla Köket soveltuu täydellisesti myös esimerkiksi viininmaistajaisiin.

Ravintolat ja baarit

Lisätietoja ruoasta ja juomasta sekä ravintolaympäristöistämme, baareistamme ja yökerhostamme löydät täältä.

Varaa tapahtuma

HUOM! Aronsborg-kokoushotelliin ei voi tehdä varauksia netissä. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä tehdäksesi varauksen tai saadaksesi lisätietoja. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 22 59 59 tai sähköpostitse osoitteessa bokning@aronsborg.se.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.