Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Aronsborg-kokoushotelli Bålsta ,  Ruotsi

Aronsborg-kokoushotelli

Bålsta,  Ruotsi

Aronsborgin kokoushotelli on puhdaslinjainen kokous- ja kongressipaikka kauniin Mälaren-järven rannalla Bålstassa – alle tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta, Uppsalasta ja Arlandan lentoasemalta. Meillä on 388 vuodepaikkaa ja 22 kokoustilaa. Tervetuloa!

Aronsborg-kokoushotelli 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,4
10:stä
Tulos Aronsborg-kokoushotelli

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Hotellimme ravintolamaailma tarjoaa useita erikokoisia vaihtoehtoja. Haluatko järjestää illallisen kahdelle tai 500:lle vieraalle? Meillä molemmat vaihtoehdot ovat toteutettavissa.

Kokousmenut

Tarjoamme kattavan valikoiman illallis- ja buffettimenuita varsinaisen kokousillallismenun lisäksi. Ammattitaitoiset sommelierimme auttavat mielellään ruokajuomien valinnassa.

Mälaren-ravintola

Ravintola Mälaren on suurin ravintoloistamme ja se tarjoaa tilat jopa 380:lle illallisvieraalle. Täällä tarjoilemme myös palkitun aamiaisbuffettimme ja suositun lounaan. Mälaren on erinomainen valinta myös illallisravintolaksi.

Mälarviken

Mälarviken-ravintolaan mahtuu 24 henkeä sosiaalisen ja mukavan community table -yhteispöydän ympärille. Sali on aivan Mälaren-ravintolan yhteydessä. Nauttikaa ihanasta päivällisestä näköalalla järven selkää kohti.

Bageri & chokladeri

Tervetuloa Bageri & Chokladeri -leipomoomme – Aronsborgin sydämeen. Täällä voit nauttia kupillisen kahvia, katsoa kun leivomme leipää ja ostaa mukaasi suklaata. Tässä tilassa järjestämme myös suositut suklaamaistelumme. Täällä on tilaa jopa 80 istuvalle illalisvieraalle ja pääset siirtymään tätä kautta myös kattoterassillemme nauttiaksesi alkudrinkin – tietenkin kaunista Mälaren-järvelle päin avautuvaa näkymää katsellen.

Terassi

Mitä sanoisit ulkona nautitusta illallisesta? Kattoterassimme on viihtyisä ihanine istuinryhmineen, vapaine pintoineen ja aurinkovarjoineen. Täällä on tilaa 250 hengelle minglausta varten ja jopa 96 istuvalle osallistujalle. Täydellinen kahvihetkeä, alkudrinkkiä, rapuillallista tai grillibuffettia varten, sään niin salliessa.

Yökerho

Crillo Nightclubissa vietät täydellisen illan kollegoiden ja ystävien kanssa. Musiikkia, tanssilattia, baari, lounge, biljardipöytä, pöytäfutis ja shuffleboard löytyvät kaikki yökerhostamme. Tilaa on 200 istuvalle vieraalle ja yökerhon yhteydessä sijaitsevat myös Chocolate Lounge, Chocolate Bar sekä uima-allas- ja rentoutumisosasto.

Chocolate Bar

Baarimme Chocolate Bar – joka itse asiassa muistuttaa hieman suklaalevyä – on luonnollinen kokoontumispaikka Aronsborgissa vietetyn kongressipäivän jälkeen.
Baari sijaitsee aivan Crillo Night Clubin, Event Courtin, Talvipuutarhan sekä uima-allas- ja rentoutumisosastomme yhteydessä.
Baarissa on runsaasti tilaa seurustelua varten tai illan viettämiseksi rennommin mukavista nojatuoleista käsin, puutarhaan ja Mälaren-järvelle päin avautuvista näkymistä nauttien.

Tilaa on mahdollista rajata, kalustaa pystypöydillä buffetin tarjoilemiseksi, luoda pieni näyttämö viihdetilaisuuksia varten, avata pääsy terassille ja vaihtaa baaritiskin väriä. 

Tietoa

HUOM! Viikonloppuisin ikäraja on 18 vuotta. Lapset ovat tervetulleita valittuina päivinä.
Ota yhteyttä hotelliin sähköpostitse osoitteessa  info@aronsborg.se saadaksesi lisätietoja.

 

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.