Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Copperhill Mountain Lodge Åre ,  Ruotsi

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Ruotsi

Designhotelli Copperhill Mountain Lodge tarjoaa viihtyisää asumista, modernia kokoustamista ja huikeita elämyksiä Åressa. Nauti palkitusta kylpylästä, tunturiläheisestä ruoasta ja rennosta lodge-elämästä. Laskettele, patikoi ja nauti uniikista maisemasta.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,7
10:stä
Tulos Copperhill Mountain Lodge

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Copperhill Mountain Lodgen ravintolamaailma on ammentanut inspiraatiota ympäristöstä, historiasta ja paikallisista käsityöperinteistä, sekä luonnosta ja ihmisistä. Ruoanvalmistuksessa käytämme laadukkaita, paikallisesti tuotettuja raaka-aineita. Menussamme maistuvat tunturin, metsien ja järvien aidot puhtaat maut.

Ravintola Niesti

Niesti-ravintolamme viihtyisässä ruokasalissa tarjoilemme aamiaisen ja illallisen. Menumme koostuu perinteisestä ruotsalaisesta makumaailmasta, eurooppalaisin maustein. Tervetuloa nauttimaan huolella valmistetusta, hyvästä ruoasta ja viihtyisästä tunnelmasta.

Vaajese – paikallisia makuja

Tunturinläheisen Vaajese-menumme nimi on eteläsaamea ja tarkoittaa tarinaa. Täällä jokaisella ruoka-annoksella on oma tarinansa, alkuperästä valmistukseen ja tarjoiluun. Vaajese on herkullinen makuelämys, jota suosittelemme lämpimästi kaikille, jotka arvostat aitoutta ja paikallisia makuja.  Tarjoilemme päivittäin vaihtuvan kuuden ruokalajin menun, joka koostuu puhtaista paikallisista raaka-aineista. Menu tulee varata vähintään päivää ennen.

Fireside Lounge & Bar

Tilava aulabaarimme saa sinut unohtamaan arjen huolet hetkeksi. Kylmien ja lämpimien juomien lisäksi tarjoilemme ruokaa, kahvia ja välipalaa, sekä juustoja ja herkkuja pittoreskista jämtlantilaisesta delistämme. Uppoudu mukavaan nojatuoliin ja nauti herkullisista makuelämyksistä viihtyisässä tunnelmassa.

Juhlakerros

Illallisjuhliin ja muihin elämäsi suuriin juhliin suosittelemme hotellimme Coppermine Co -juhlakerrosta.

Aukioloajat

Aamiainen

Joka päivä: 07.30 - 10.00

Lounas

Joka päivä: 12.00 - 14.00

Kahvi/välipala

Joka päivä: 11.00 - 01.00

Baari

Joka päivä: 11.00 - 01.00

Illallinen

Joka päivä: 17.00 - 23.00 

Aukioloaikamme voivat poiketa keväällä/kesällä/syksyllä sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.