Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Copperhill Mountain Lodge Åre ,  Ruotsi

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Ruotsi

Designhotelli Copperhill Mountain Lodge tarjoaa viihtyisää asumista, modernia kokoustamista ja huikeita elämyksiä Åressa. Nauti palkitusta kylpylästä, tunturiläheisestä ruoasta ja rennosta lodge-elämästä. Laskettele, patikoi ja nauti uniikista maisemasta.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,1
10:stä
Tulos Copperhill Mountain Lodge

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Åren Copperhill Mountain Lodge tarjoaa maailmanluokan arkkitehtuuria, lämminhenkistä tunnelmaa ja huolella valittuja yksityiskohtia. Hotellin välittömässä läheisyydessä sinua odottavat laskettelurinteet ja patikointireitit. Aktiivisen ulkoilupäivän tunturilla päättävät rentouttava Spa-miljöö ja herkulliset paikalliset makuelämykset ainutlaatuisessa tunturimaisemassa.

Konsepti

Alue, jossa hotellimme sijaitsee, oli aikaisemmin osa Fröå Gruvaa – kuparinhohtavaa, kovan työn ja vaurauden ajanjaksoa ja tästä juontuu myös hotellimme nimi, Copperhill Mountain Lodge. Tänä päivänä hotellivieraamme voivat nauttia upeasta luonnosta, henkeäsalpaavista tunturimaisemista ja hotellimme uniikista arkkitehtuurista, taiteesta ja designista. Toivotamme sinut tervetulleeksi lämminhenkiseen tunnelmaan, takkatulen loimuun ja ystävällisten ihmisten pariin rentoutumaan ja viihtymään kaikkien aistien kera – ympäri vuoden.

Taide, design ja arkkitehtuuri

Hotellin arkkitehtuurista vastaa maailmankuulu nimi, Peter Bohlin, jonka käsialaa ovat myös Applen Prestige-liikkeet New Yorkissa, Lontoossa ja Tokiossa, sekä Bill Gatesin yksityisasunto. Copperhill Mountain Lodgen design on klassista ski lodge -tyyliä modernein maustein. Luonnonmateriaalit, kuten mänty, kuusi, kupari ja liuskekivi, sekä avarat tilat ja suuret valoisat ikkunat ovat hallitsevia elementtejä hotellissamme. Copperhill Mountain Lodgen värimaailma ja luonnonmateriaalit antavat hotellille lämminhenkisen ilmeen, ja laadukkaat yksityiskohdat, kuten modernit designklassikot ja eurooppalainen nykytaide hurmaavat persoonallisuudellaan.

Laskettelijan ja hiihtäjän unelma

Talvikaudella voit sitoa sukset monoihin heti hotellin ulkopuolella ja hypätä lasketteluhissin vietäväksi Åren tunturimaisemassa. Copperhill Express -sompahissi tuo sinut myös takaisin hotellille. Lisäksi Åre-Björnen maastohiihtokeskus ja hiihtoladut ovat lähellä. Miltä kuulostaisi helikopterihiihto hotellin omalta helikopterikentältä? Täältä voit lukea lisää siitä, mitä Åre ja hotelli voivat tarjota sinulle!

Tunturivaellus

Kesällä ja syksyllä sinua odottavat hyvin merkityt patikkareitit aivan hotellin nurkan takana. Hotellista voit lainata marjakoreja ja kävelysauvoja ja annamme mielellämme vinkkejä parhaista patikkareiteistä. Juoksuharrastajat voivat halutessaan napata mukaansa tunturijuoksuoppaan.

Palkittu Spa-kylpylä

European Hotel Design Awards -tilaisuudessa hotellin Level Spa & Health Club valittiin "Vuoden Spa-miljööksi" vuonna 2009. Täällä voit rentoutua kuumissa lähteissä, niin sisällä kuin ulkona, Spa-uima-altaassa, nauttia saunan lämmöstä ja treenata ainutlaatuinen tunturimaisema seuranasi. Hotellissamme on mahdollisuus varata myös yksityinen Spa-osasto maksimissaan 20 henkilölle.

Hotellihuoneet ja sviitit

Haluaisitko huoneen upealla näköalalla tai sviitin koko ystäväporukalle? Hotellissamme on useita erilaisia huonetyyppejä aina viihtyisistä kahden hengen huoneista romanttisiin sviitteihin kahdelle, tai oman keittiön omaavista, käytännöllistä perhehuoneista tilaviin sviitteihin ystäväporukalle. Kaikki huoneet ja sviitit on sisustettu lämpimillä väreillä ja lämminhenkisillä luonnonmateriaaleilla, sekä kauniilla designklassikoilla ja Åren historiasta kertovilla kuvilla.

Copperhill Mountain Lodge avattiin joulukuussa 2008 ja se on kuulunut Strawberry -ketjuun elokuusta 2009 lähtien. Copperhill Mountain Lodge on myös Design Hotels™ -ketjun jäsen.

Yhteystiedot

  • Copperhill 62 837 97 Åre , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Juna Åren juna-asemalle. 
Ota täältä taksi hotellille.

Åre Östersund -lentokentältä

Åre Flygtransfer – Lentokenttäkuljetus

Trondheim Vaernes -lentokentältä

Åre Flygtransfer – Lentokenttäkuljetus

Taksi

Hotellimme vieraana saat alennusta taksimatkasta hotellille:
Taxi 25000, puhelin +46 647 502 00.

Helikopteri

Helikopterikuljetus varataan hotellista. Lisätietoja saat hotellimme asiakaspalvelusta.

Tietoja hotellista Copperhill Mountain Lodge

Hotellihuoneiden määrä

112 huonetta – 420 vuodetta

Kokoustilojen määrä

6 kpl – maksimikapasiteetti 500 henkilöä

Etäisyys lentokentiltä

Åre Östersund -lentokenttä: 80 km, noin 1 tunti 
Trondheim Vaernes -lentokenttä: 130 km, 
noin 2 tuntia

Etäisyys juna-asemalta

Åren juna-asema: 7 km

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.