Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Edge Tromssa ,  Norja

Clarion Hotel® The Edge

Tromssa,  Norja

Tervetuloa Tromssan suurimpaan kongressihotelliin, Clarion Hotel The Edgeen! Skybar ja Living Room tekevät hotellista Tromssan kohtaamispaikan, joka tarjoaa ainutlaatuiset kokousmahdollisuudet.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Clarion Hotel® The Edge

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Hotel The Edge sijaitsee veden ääressä, jossa sen innovatiivinen arkkitehtuuri pääsee peilautumaan vedenpinnasta. Clarion Hotel The Edge on Tromsøn suurin kokoushotelli, jonka pitkälle meriittilistalle kuuluu toimiminen niin konserttiareenana kuin yksityiselämän suuria hetkiä juhlistavana paikkana. Skybar, The Social Bar & Bistro ja Living Room tekevät hotellista luonnollisen kulttuurisen kohtaamispaikan Pohjolan Pariisissa.

Sisäänkäynti The Capital of the Arcticiin Napapiirin pääkaupunkiin

Tromssan keskustassa sijaitseva hotelli Clarion Hotel The Edge erottuu kaupunkikuvasta innovatiivisella arkkitehtuurillaan, joka heijastuu veden pinnasta. Täällä voit ihastella revontulia sekä tutustua Tromssan kulttuurielämään ja ainutlaatuiseen pohjoisnorjalaiseen luontoon. Täältä voit lukea lisää Tromssasta.

Mitä Clarion Hotel The Edge -hotellissa tapahtuu?

Järjestämme usein mielenkiintoisia tapahtumia, konsertteja ja näyttelyjä. Löydät ajankohtaisen ohjelmatarjonnan oikealla olevasta kalenterista.

Kongressi Pohjois-Norjassa

Clarion Hotel The Edge -hotellissa on Tromssan suurin kokoustila, jossa on tilaa jopa 1 000 henkilölle. Suurten tilojensa ja ihanteellisen sijaintinsa ansiosta hotelli on upea ja inspiroiva paikka kongresseille, kokouksille, kulttuuritapahtumille sekä muille erilaisille tilaisuuksille.

Skybar

Ylpeytemme sijaitsee 11. kerroksessa: Tromssan ainoa skybar. Tilat ovat käytettävissä yksityistilaisuuksiin, juhliin tai kokouksiin. Viikonloppuina, jolloin skybar ei ole varattu yksityisiin tapahtumiin, sekä Tromssan asukkaat että turistit ovat tervetulleita nauttimaan maukkaista juomista, hyvästä musiikista ja upeasta kaupungin kattojen yli avautuvasta näköalasta.

Kuntoilu

Clarion Hotel The Edgen vieraana voit treenata ilmaiseksi osoitteessa Feel 24 Tromsø. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi pääsyn kuntoilutiloihin ja lisätietoja. Kuntoilukeskus on avoinna 24/7.

Yhteystiedot

  • Kaigata 6 9008 Tromssa , Norja

Löydä hotellille

Tromssan lentokentältä, Langnes

Lentokenttäbussi pysäkille Prostneset tai Bussi numero 42 pysäkille Nerstranda.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Tromsø Taxi ja Dintaxi.
Tromsø Taxi: +47 776 03000
Dintaxi: +47 02045

Tietoja hotellista Clarion Hotel The Edge

Hotellihuoneiden määrä

290 kpl - 580 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

16 kpl - tilaa yli 1 000 osanottajalle

Etäisyys lentokentältä

Tromssan lentokenttä, Langnes: 6,3 km, noin 9 minuuttia autolla

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.