Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norja

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norja

Quality Airport Hotel Værnes on kokoushotelli Stjørdalin keskustassa. Vain 2,5 kilometrin päässä Trondheimin Værnes-lentokentältä ja 35 minuutin päässä Trondheimin keskustasta, hyvien bussi- ja junayhteyksien päässä.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

  Hyvä ruoka ja juoma ovat tärkeitä onnistuneen hotellivierailun elementtejä.

  Aamiainen

  Aamiainen on päivän tärkein ateria. Tarjoamme ravinteikkaan ja vaihtelevan aamiaisbuffetin, jotta saat päivällesi mahdollisimman hyvän alun.

  Lounas – vain pyynnöstä

  Uskallamme väittää, että meillä on alueen paras lounasbuffetti, joka sisältää kaikkea mahdollista. Tiedämme nimittäin, että lounaan tulee antaa kokousvieraillemme lisäenergiaa ja inspiraatiota ja pidämme tämän mielessä, kun valmistamme annoksiamme.

  Tarjoamme lounasta maanantaista lauantaihin.

  Ravintola Q

  Vierailu á la carte -ravintolassamme on täydellinen tapa päättää pitkä kokousten täyttämä päivä, ja täydellinen valinta myös viihtyisän aterian nauttimiseksi perhen tai hyvien ystävien kesken. Tilaa ja maksa kätevästi puhelimellasi.

  Baari Q

  Löydät hotellin baarin aulasta. Siellä voit rentoutua pitkän työpäivän päätteeksi, tavata hyviä ystäviä aperatiivin merkeissä tai nauttia lasillisen maukkaan päivällisen jälkeen.

  Q-Zone

  Q-Zone on hotellimme sosiaalinen tapaamispaikka, jossa vieraat ja paikalliset voivat rentoutua ja pitää hauskaa. Voitte kokoontua shuffleboardimme ääreen ja järjestää leikkimielisen kilpailun  tai ehkäpä Foosball on teille sopivampi vaihtoehto? Meiltä löydät molemmat!  Lainaa pelivälineet vastaanotosta. Q-Zone sopii sinulle myös silloin, kun et ole kiinnostunut pelaamisesta, sillä siellä on viihtyisiä istuinryhmiä, joissa voit rentoutua kahvikupillisen ääressä tai noutaa jotakin hyvää baarista. Voit myös haastaa ystäväsi tai perheenjäsenesi Fuelbox-korttiemme avulla, jotka sisältävät yli sata juhla-aiheista kysymystä eri aihealueittain.

  Quality Hotel Breaks

  Tarvitsetko lisäenergiaa päivän aikana? Kokousvieraanamme pääset nauttimaan popcornista ja pehmytjäätelöstä (erilaisten strösseleiden kera) koko päivän ajan.

  Aukioloajat

  Aamiainen

  Maanantai - perjantai: 06:00 - 10:00
  Lauantai: 06:00 - 10:00
  Sunnuntai: 06:00 - 10:30

  Lämmintä ruokaa klo 06:30 alkaen.

  Á la carte lounas

  Maanantai  - lauantai: 11:00 - 17:00
  Sunnuntai: -

  Á la carte Päivällinen

  Maanantai - lauantai: 18:00 - 22:00
  Sunnuntai: -

  Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

  Saat jopa 25% alennusta!

  Ei kiitos!

  Yritä uudelleen

  Saat jopa 25% alennusta!
  Kiitos tilauksesta!

  Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

  3.1.9.007 21
  Varauskoodi

  Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

  Tallenna

  Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

  Valitut huoneet

  huone Poista huone

  Lisää huone
  Varauskoodi

  Varauskoodi on nyt lisätty.

  Please note

  Are you sure you want to change language?

  Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.