Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge Stavanger ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge

Stavanger,  Norja

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Skagen Bryggeen, uniikkiin helmeen Stavangerin keskustassa. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan, joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Collection Hotel Skagen Bryggenissä asuessasi tunnet olevasi osa Stavangerin sataman ja merenkulun historiaa ja pääset lisäksi nauttimaan kauniista näkymästä suoraan merelle. Tervetuloa tyylikkääseen hotelliin, joka on voittanut palkintoja arkkitehtuuristaan ja josta on tullut modernin Stavangerin symboli.

Meren äärellä, Stavangerin keskustassa

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge sijaitsee satamalaiturin reunalla Stavangerin keskustassa. Hotellista on ainutlaatuiset näköalat yli sataman ja viehättävän Vanhan Stavangerin kaupunginosan, joka on yksi Pohjois-Euroopan parhaimmin säilyneitä puutaloalueita. Aivan hotellin nurkan takana sinua odottavat hieno valikoima kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Lisäksi Stavangerin tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Preikestolen, Lysefjorden ja Valberget-vartiotorni ovat mukavan lähellä. Täältä voit lukea lisää Stavangerista.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Aamiainen sisältyy luonnollisesti huonehintaan, kun asut luonamme. Iltapäivisin tarjoilemme myös fika ja illalla iltapala. Lisätietoja aterioista löydät Palvelut-välilehden takaa.

Hotellin kuntosali ja liikunta

Tiedämme, että liikunta ja treenaaminen ovat monille vieraillemme tärkeitä myös matkalla. Hotellissamme on hyvin varustettu kuntosali, joka on käytettävissä hotellivieraillemme ilman lisäkuluja. Voit myös treenata maksutta Elixia-kuntosalilla, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hotelliltamme. Elixiassa voit treenata niin itsenäisesti kuin ohjatuilla ryhmätunneilla.

Golfia Stavangerissa

Tekeekö mielesi pelata kierros golfia? Tai miksei vaikka kaksi? Stavangerissa on vilkas golfkulttuuri. Sola Golfklubb sijaitsee 15 kilometriä hotellilta ja alueella on sekä 18-reikäinen kenttä että 9-reikäinen kenttä ja treenikeskus.

Hotellin historia

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge sijaitsee historiallisesti mielenkiintoisella alueella, josta heijastuu Stavangerin monien vuosien asema maan sillinkalastuksen päänäyttämönä. Yritysten, kuten Statoilin, keskitettyä pääkonttorinsa Stavangeriin, on kaupungista tullut myös Norjan öljypääkaupunki. Clarion Collection Hotel Skagen Brygge on perustettu vuonna 1988 ja on tänä päivänä merkittävä osa modernia Stavangeria. Arkkitehtuuristaan palkittu rakennuksemme, jonka taka-alalla näkyy Valberget-vartiotorni, on kuvattuna usein turistiesitteissä edustaen ja markkinoiden kaunista kaupunkiamme.

Yhteystiedot

  • Skagenkaien 28-30 4004 Stavanger , Norja

Löydä hotellille

Juna/Bussi

Stavangerin asema.

Stavangerin Solan lentokentältä

Yhdysbussi Stavangerin asemalle.

Taksi

Suosittelemme: Rogaland Taxi, puhelin +47 51 90 90 00.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Hotellihuoneiden määrä

116 kpl - 124 vuodetta

Etäisyys lentokentältä

Stavangerin lentokenttä, Sola: 15 km, noin 20 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Stavangerin juna-asema: 500 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.