Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Olavsgaard Skjetten ,  Norja

Quality Hotel™ Olavsgaard

Skjetten,  Norja

Quality Hotel Olavsgaard on kongressihotelli, joka sijaitsee Oslon ja Gardermoenin välissä. Hotellin sijainti sekä kokoustilat tekevät siitä luonnollisen kohtaamispaikan pitkänkin matkan päästä tuleville vieraille.

Quality Hotel™ Olavsgaard 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Päivän tärkein ateria! Nauti antoisasta aamiaisbuffetistamme – meiltä löytyy jopa herkullisia ekologisia vaihtoehtoja. Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 10.30
Sunnuntai: 08.00 - 10.30 

Tiloillamme on poikkeavat aukioloajat kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ajankohtaisista aukioloajoista.

Pysäköinti

Tarjoamme vieraillemme maksuttoman pysäköinnin. Meillä on suuri määrä pysäköintipaikkoja hotellin edustalla, eikä sinun tarvitse huolehtia pysäköintilipuista. Meiltä löytyy myös esteettömiä pysäköintipaikkoja sekä valikoima paikkoja sähköautoille.

Kuntosali

Quality Hotel Olavsgaardista löytyy kuntosali, joka on varustettu juoksumatolla, monitoimilaitteella sekä kuntopyörällä. Meiltä löytyy myös karttoja, joista löytyy eripituisia pyöräilylenkkejä. Vaikka olemme hyvien kulkuyhteyksien päässä, on luonto silti aivan kulman takana.

Aukioloajat

Joka päivä: 05.00 - 23.00 

Tiloillamme on poikkeavat aukioloajat kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ajankohtaisista aukioloajoista.

Pesulapalvelu

Haluatko pestä vaatteitasi yöpyessäsi luonamme? Meillä on käytettävissä pesukone ja kuivausrumpu. Vastaanotosta voi ostaa pyykinpesu- ja huuhteluainetta.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme ja yhteisissä tiloissamme on maksuton, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden voi muodostaa joko vastaanotosta tunnukset noutamalla tai Strawberry -jäsennumeroaan käyttämällä.

Muut palvelut

 • Juoksureitit
 • Ulkopysäköinti
 • TV
 • Kongressikeskus
 • Popcorn-kone
 • Pehmytjäätelökone
 • Kahvinkeitin tietyissä huoneissa
 • Ravintola
 • Savuton hotelli
 • Baari
 • Kahvila

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.