Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

ps:hotel by Nordic Choice Oslo ,  Norja

ps:hotel by Nordic Choice

Oslo,  Norja

Pieni hotellimme Grünerløkkan sydämessä, Vulkanilla. Enemmän kuin koti ollessasi poissa kotoa. Meillä asuessasi kannat yhteiskuntavastuuta. Annamme työelämän ulkopuolella olleille ihmisille tilaisuuden palata normaaliin työhön, työharjoittelun kautta.

Tervetuloa hotelliimme ps:hotel by Strawberry! – pienimpään Oslossa sijaitsevaan hotelliimme, jolla on suurin sydän. Löydät meidät keskeltä Grünerløkkaa, eloisan kulttuurielämän ja viheralueiden lomasta. Varatessasi huoneen meiltä tuet samalla myös yhteiskuntavastuuta koskevaa ohjelmaamme. Huomiomme keskipisteenä on antaa työelämän ulkopuolella oleville mahdollisuus palata työmarkkinoille.

Viihtyisä hotelli täydellisellä sijainnilla

31 hotellihuoneellaan ps:hotel by Strawberry on yksi Oslon pienimmistä hotelleista pääkaupungin eläväisimmässä naapurustossa – pääasiassa täällä asuvien ja työskentelevien ihmisten ansiosta. Hotelli sijaitsee Akerselvan tuntumassa, jossa kaikki mahdollinen ravintoloista aina ostosmahdollisuuksiin on aivan kulman takana. Lisäksi Mathallen, polut ja puistot ovat hotellimme lähimpiä naapureita.

Miellyttävä hotelli, joka tarjoaa kaiken tarpeellisen

Huoneemme ovat yksinkertaisia, moderneja ja joustavia, mutta niissä on kaikki tarvitsemasi. Wi-Fi on ilmainen, ja saapuessasi hotellillemme autolla löydät maksullisen pysäköintimahdollisuuden Vulkan-pysäköintitalossa, joka sijaitsee vain 50 metrin päässä hotellilta. Muistathan, että vaihteleva ja hyvä aamiaisbuffetimme sisältyy aina huonehintaan.

Hotelli muotoutuu täällä työskentelevien ihmisten mukaan

Aivan kuten Grünerløkkan värikkyys on tulosta siellä asuvista ihmisistä, on myös hotellimme tulosta siellä työskentelevistä ihmisistä. Nykyisin hotellissamme työskentelee 45 lahjakkuutta, jotka auttavat toinen toisiaan ottamaan askeleen lähemmäksi normaalia työpaikkaa. Annamme heille mahdollisuuden saada työkokemusta hotellin vastaanotossa, ravintolassa, keittiössä ja siivoustehtävissä.

Yhteystiedot

  • Vulkan 22 0175 Oslo , Norja

Tietoja hotellista PS:hotel by Strawberry

Hotellihuoneiden määrä

31 huonetta

Etäisyys lentokentältä

Oslon Gardermoenin lentokenttä (Oslo Lufthavn Gardermoen): 52 km,
noin 45 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

3 minuutin kävely

Löydä hotellille

Metro bussi ja raitiovaunu

Oslon päärautatieasema (Oslo S/Jernbanetorget)

Gardermoen lentokentältä

Junayhteys Oslon päärautatieasemalle (Oslo S)

Taksi

Suosittelemme: Oslo Taxi. Soita +47 023 23 tai lataa kätevä Taxifix-sovellus. Sovelluksen lataamista varten lähetä viesti taxifix numeroon +47 023 23.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.