Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Gabelshus Oslo ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Gabelshus

Oslo,  Norja

Clarion Collection Hotel Gabelshus on uniikki hotelli rauhallisessa ja elegantissa Frognerin kaupunginosassa, Oslon keskustassa. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät hintaan.

Clarion Collection® Hotel Gabelshus 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Gabelshus

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Gabelshusissa majoitut keskelle Oslon historiaa ja kulttuuria. Hotellimme sisustus peilaa kaupungin historiaa ja kulttuuria upeilla maalauksilla ja sisustusyksityiskohdilla. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät huoneen hintaan.

Sijainti

Clarion Collection Hotel Gabelshus sijaitsee elegantissa Frognerin kaupunginosassa Oslon keskustassa. Täältä löydät hienon valikoiman ravintoloita ja kahviloita ja lisäksi Oslon suosituimmat nähtävyydet, kuten Vigelandsparken, Aker Brygge ja Kungliga slottet, ovat mukavan lähellä. Täältä voit lukea lisää Oslosta.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Joka aamu katamme esille upean aamiaisen, eikä siinä vielä kaikki. Iltapäivisin tarjoilemme fikan, ja illalla vuorostaan iltapalan – kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää aterioistamme ja niiden tarjoiluajoista Palvelut-välilehden takaa. Hotellissa on myös oma aulabaari, jossa voit rentoutua esimerkiksi hyvän drinkin parissa. Aterioista pääsee nauttimaan mukavassa miljöössä ja sään niin salliessa myös terassilla. Sisätilojen ruokasali on koristeltu upeasti, niin että se kertoo tarinaa alueen historiasta. Ruokasalin erityinen tunnelma onkin toiminut kulissina useille elokuvakohtauksille ja mallikuvauksille.

Cash free

Clarion Collection Hotel Gabelshus on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Kirjasto, nojatuoleja ja avotakka

Hotellissamme korostuvat useat rentouttavat miljööt. Tyylikäs kirjastomme on täydellinen paikka pienimuotoisiin kokouksiin, kirjan tai lehden ääreen syventymiseen tai television katseluun hyvän viinin parissa. Takkahuoneemme on sisustettu tummilla sävyillä ja antiikkihuonekaluilla. Täällä voit unohtaa kiireen hetkeksi ja rentoutua takkatulen lämmössä.

Kokoukset ja kongressit

Hotellin kokousosasto koostuu seitsemästä kokoushuoneesta, totaalikapasiteetiltaan 100 osallistujalle. Lue lisää kokoushuoneistamme täältä.

Historia

Clarion Collection Hotel Gabelshusilla on pitkä ja mielenkiintoinen historia. Kartanomainen rakennus valmistui vuonna 1912 ja toimi alun perin täysihoitolana. Pensionaatin kolme ensimmäistä esimiestä olivat naisia, toinen toistaan erityisempiä luonteeltaan. Yksi naisista, Neiti Sommerfeldt, johti täysihoitolaa vuosina 1918–45 ja asui itse rakennuksen toisessa kerroksessa kahden kakadun kanssa, joiden hän antoi vapaasti lennellä talossa. Neiti poltteli myös mielellään piipullisen vieraiden kanssa, aina kun sille päälle sattui.

Yhteystiedot

  • Gabels gt. 16 0272 Oslo , Norja

Löydä hotellille

Juna/Metro

Asema: Nationaltheatret, 20 min gange.

Bussi/raitiovaunu

Pysäkki Solli plass, 10 min gange.

Oslon Gardermoenin lentokentältä

Flytog eller lokaltog til Nathionaltheateret, trikk 13 til Skillebekk.

Taksi

Suosittelemme yritystä Oslo Taxi, puhelin +47 02323.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Gabelshus

Hotellihuoneiden määrä

111 kpl - 226 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

7 kpl – tilaa enintään 100 henkilölle

Etäisyys lentokentältä

Oslon lentokenttä, Gardermoen: 55 km
Sandefjordin lentokenttä, Torp: 120 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Nationaltheatret: 20 minuutin kävelymatka
Solli plass: 10 minuutin kävelymatka

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.