Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Farris Bad Larvik ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Larvik, Norja

Farris Bad

Larvik,  Norja

Farris Bad -kylpylällä on lyömätön sijainti Larvikissa, meren rannalla. Meri kohtaa maan uniikissa Farris Bad -hotellissa: Pohjoismaiden suurimmassa kylpylässä.

Farris Bad 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,4
10:stä
Tulos Farris Bad

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tee elämyksestäsi Farris Badissa täydellinen yöpymällä jossakin kolmesta tasokkaasta sviitistämme. Elegantti sisustus, kylpyamme ja parveke näköalallaan merta kohti tarjoavat sinulle hieman arjen luksusta!

Fresjesviten

Fresjesviten on kooltaan 43 neliömetriä ja sieltä löytyy viihtyisä olohuone, upea makuuhuone sekä uskomattomalla näköalalla varustettu parveke.

Larvikittsviten

Larvikittsuiten (57 ) on ylellisesti sisustettu sviitti, johon kuuluu olohuone, suuri yksityinen parveke, upea kylpyhuone kylpyammeella sekä panoraamanäköala kaikista huoneista. Olohuoneessa on myös erillinen työtila.

Fritzøesviten

Fritzøesuiten (93 ) on suurin sviittimme, josta aukeaa horisonttiin asti ulottuva näköala merta kohti. Klassinen sisustus ja oma sisäänkäynti suoraan spasta tekevät tästä sviitistä täysin ainutlaatuisen. Upea kylpyhuone on sisustettu käyttäen kansalliskiveä larvikiittiä, ja sieltä löytyy kaksoissuihku ja kylpyamme.

Varaa sviitti

Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos haluat varata sviitin. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 33 19 60 00 tai sähköpostitse osoitteessa booking@farrisbad.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.