Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Maritim Haugesund ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Haugesund, Norja

Quality Hotel™ Maritim

Haugesund,  Norja

Quality Hotel Maritim tarjoaa kaiken tarvitsemasi. Kokouskeskus, ravintoloita, hieno sijainti ja palkittu aamiainen huikealla näköalalla!

Quality Hotel™ Maritim 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Quality Hotel™ Maritimiin, Haugesundiin! Onko sinulla vierailuusi liittyvää kysyttävää? Tutustu täältä löytyviin vastauksiin.

Pysäköinti

Hotellilla ei ole omia pysäköintipaikkoja, eikä paikkoja ole mahdollista varata etukäteen. Sen sijaan hotellin lähistöllä on runsaasti erilaisia pysäköintimahdollisuuksia, joita hallinnoivat Apoca, Europark ja Haugesund Parkering. Tutustu hintoihin ja pysäköintiehtoihin valitsemasi pysäköintipaikan yhteydessä. Autoilijat ja pysäköintiorganisaatiot ovat vastuussa mahdollisista väärinpysäköinnistä ja epäkunnossa olevista latausasemista, mutta voit halutessasi soittaa meille etukäteen, jos kaipaat vinkkejä sinulle parhaiten sopivasta pysäköintivaihtoehdosta. Pysäköintitalo Maritim Haugesund tarjoaa latauspaikkoja, mikäli saavut sähköautolla.

Matkatavarahuone

Saavutko aikaisin tai oletko matkustamassa myöhään? Meille voit tietenkin jättää matkatavarasi säilytettäväksi sekä ennen vierailuasi että sen jälkeen.

Wi-Fi

Asuessasi meillä käytettävissäsi on aina langaton, avoin internet-yhteys, missä päin hotellia oletkin. Sitten vain surffailemaan!

Kuntoilutilat

Haluatko lähteä ulos lenkkeilemään, tai kenties aloitat aina päiväsi kunnon treenillä? Vieraile kuntoilutiloissamme hotellin alakerrassa. Tai kenties haluat viettää enemmän aikaa ulkona, ehkäpä merenrantaa pitkin juosten? Onnistuu! Laita vain kengät jalkaan ja suuntaa ulos hotellimme sijaitsee aivan meren äärellä.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel™ Maritim on käteisetön hotelli. Meille hotellin työntekijöille tämä tarkoittaa turvallisempaa työpaikkaa, sillä se vähentää ryöstöjen mahdollisuutta ja ehkäisee rikollista toimintaa. Tällöin meille jää enemmän aikaa vieraillemme. Vieraillemme ja asiakkaillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuutta ja nopeaa ja varmaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät luotto- ja maksukortit. Otathan meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo. 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo. 12.00

Aukioloajat

Aamiainen tarjoillaan ravintola Gallionenissa

Maanantai - perjantai: 07.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai (myös juhlapyhinä): 08.00 - 11.00

Naustet Restaurant

Maanantai - lauantai: 17.00 - 22.00

Café René

Maanantai  - sunnuntai: 11.00 - 21.30

Gallionen Restaurant

Sunnuntaibuffetti: 13.00 - 16.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.