Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Maritim Haugesund ,  Norja

Quality Hotel™ Maritim

Haugesund,  Norja

Quality Hotel Maritim tarjoaa kaiken tarvitsemasi. Kokouskeskus, ravintoloita, hieno sijainti ja palkittu aamiainen huikealla näköalalla!

Quality Hotel™ Maritim 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Haugesundissa sijaitsevan uuden hotellimme sijaintia voi kuvata monilla eri tavoin: "fantastinen" ja "idyllinen" ovat joitakin niistä. Ainoa asia, jonka voimme varmasti sanoa on se, että sinun tulee kokea Quality Hotel™ Maritim itse voidaksesi kuvailla tätä ainutlaatuista timanttia, jonka olemme onnekkaina liittäneet hotelliketjuumme. 

Sijainti

Hotellimme sijaitsee parhaalla paikalla Smedasundetissa, Haugesundissa, jossa toivotamme sinut tervetulleeksi Quality Hotel™ Maritimiin. Upean vuononäkymän siivittämänä tarjoamme 311 huonetta ja sviittiä, kokoustilat ja 4 ravintolaa aivan Haugesundin sydämessä. Julkinen liikenne ja ostosmahdollisuudet ovat aivan käden ulottuvilla.

311 miellyttävää huonetta useissa eri katerogioissa, upean merinäköalan kera

On olemassa lukemattomia syitä tulla yöpymään meille. Voit vierailla täällä ohikulkijana, loman aikana, ollessasi menossa konserttiin tai tapahtumaan, tai kenties matkustat urheilujoukkueen mukana tai osallistut kokoukseen  olemme aina täällä sinua varten, joten löydät itsellesi sopivan huoneen. Huoneitamme on nimittäin saatavana useissa eri kategorioissa ja eri kokoisina, parvekkeella ja ilman, ja useista niistä avautuu kaunis näköala vuonoja kohti. Asuessasi Quality Hotel™ Maritimissa saat kaiken tarvitsemasi miellyttävää yöpymistä ja hyvää yöunta varten  puhumattakaan aamiaisestamme, josta et saa jäädä paitsi!

Ravintola, ravintola, ravintola ja ravintola

Olemme iloisia voidessamme tarjota yhden ravintolan sijaan peräti neljä ravintolaa puhumattakaan kokonaiselämyksen luomisesta! Olisimme voineet kirjoittaa yksinkertaisesti, että meillä on ravintoloita ja baari, mutta se ei olisi tehnyt oikeutta tarjonnallemme. Tarjoamme yksinkertaisia lounasannoksia, á la carte -ravintolan ja gourmet-keittiön. Café René, Gallionen Restaurant, Brovingen Mat & Vin sekä Kompasset-baari sijaitsevat kaikki saman katon alla. Toisin sanoen meiltä löydät jotakin jokaiseen makuun. Jos haluat lukea lisää siitä, mitä eri ravintoloillamme on tarjottavanaan, tutustu Palvelut-osioomme nähdäksesi menun tai tarkastaaksesi aukioloajat.

Kokoustilat ja oma ulkonäyttämö

Me Quality Hotel™ Maritimissa tiedämme, että ihmisten kohdatessa tapahtuu taianomaisia asioita. Meidän luonamme voit järjestää niin pieniä kuin suuria kursseja ja kokouksia jossakin 21 erikokoisista tiloistamme. Suurimpaan kongressitilaamme mahtuu jopa 870 henkilöä. Meillä on myös runsaasti tilaa suurten konserttien, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämistä varten.

Nähdään Quality Hotel™ Maritimissa!

Yhteystiedot

  • Åsbygata 3 5528 Haugesund , Norja

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla yrityssopimus?

Ota yhteyttä suoraan hotelliin puhelimitse tai sähköpostitse, mikäli haluat varata hotellihuoneen yrityssopimuksesi avulla.

Löydä hotellille

Autolla

Seuraa GPS-opastusta osoitteeseen Åsbygata 3

Taksi

Suosittelemme yritystä Haugaland Taxi, puhelin +47 52 81 81 81

Julkinen liikenne

5 minuutin kävelymatka Haugesundin bussiterminaalista

Tietoja Quality Hotel Maritimista

Hotellihuoneiden määrä

311 hotellihuonetta

Kongressi- ja kokouskapasiteetti

21 kokoustilaa

Etäisyys lentoasemalle

Haugesundin lentoasemalle 15 km, noin 20 minuuttia autolla

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.