Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Maritim Haugesund ,  Norja

Quality Hotel™ Maritim

Haugesund,  Norja

Quality Hotel Maritim tarjoaa kaiken tarvitsemasi. Kokouskeskus, ravintoloita, hieno sijainti ja palkittu aamiainen huikealla näköalalla!

Quality Hotel™ Maritim 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Me Quality Hotel™ Maritimissa tarjoilemme Vestlandetin parhaimman aamiaisen! Valitse suosikkisi maistuvien vaihtoehtojen joukosta. Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan. Voit saada upean aamiaiselämyksen, vaikka et asuisi meillä. Esimerkiksi paikalliset asukkaat ja aamiaistapaamista suunnittelevat ystävykset ja tuttavat ovat sydämellisesti tervetulleita!

Maanantai - perjantai: 07.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai (myös juhlapyhinä): 08.00 - 11.00

Pysäköinti

Jos saavut autolla, hotellin välittömästä läheisyydestä löytyy useita erilaisia pysäköintimahdollisuuksia. Meillä ei ole omia pysäköintipaikkoja. Hotellin lähistöllä olevat pysäköintipaikat ovat Apocan, Europarkin tai Haugesund Parkeringin hallinnoimia. Tutustu pysäköintiehtoihin valitsemasi pysäköintipaikan mukaan tai soita meille ennen saapumistasi saadaksesi vinkkejä!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Kuntosali

Löydät kuntoilutilat hotellin alakerroksesta. Seuraa opasteita tai kysy neuvoa vastaanotosta.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yhteisissä tiloissamme on käytettävissä nopea, langaton internet-yhteys. Salasanaa ei tarvita – yhteyden muodostettuasi pääset surffailemaan!

Muut palvelut

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Sunnuntaibrunssi
  • Juhlasali
  • TV
  • Kuntoilutilat
  • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.