Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. Contact Customer Service if you have any questions.

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Bergen Bergen ,  Norja

Comfort Hotel® Bergen

Bergen,  Norja

Moderni Comfort Hotel Bergen sijaitsee Bergenin keskustassa, lyhyen matkan päässä ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista. Vain 8 minuuttia Fisketorgetilta ja lentokenttäbussilta, joten olet valmiina tutustumaan Vestlandetin pääkaupunkiin.

Comfort Hotel® Bergen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Tarjoilemme yksinkertaisen ja hyvän aamiaisen. Täällä saat nauttia niin leivästä ja leikkeleistä, munakokkelista ja pekonista, myslistä ja maitotuotteista, mehuista ja kahvista – kuin luonnollisesti myös useista erilaisista ekologisista vaihtoehdoistakin. Kysy meiltä lisätietoja gluteenittomista ja laktoosittomista vaihtoehdoista.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.30 - 11.00
Sunnuntai: 07.30 - 11.00

Tiloillamme on poikkeavat aukioloajat kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ajankohtaisista aukioloajoista.

Pysäköinti

Meillä on oma pysäköintihalli, jossa on kuusi paikkaa. Nämä maksavat 300 NOK/vrk. Vieraamme saavat 20%:n alennuksen pysäköinnistä Tinghusetin vieressä sijaitsevassa City Park -pysäköintitalossa. Hae vastaanotosta leima lippuusi, ennen kuin maksat. Hotellin lähistöllä on myös mahdollisuus maksulliseen katupysäköintiin, aikavälillä 08.00–23.00.

Lobbyshop

Comfort Delistämme voit ostaa kivennäisvettä, erilaisia snackseja sekä itsetehtyjä välipaloja. Avoinna luonnollisesti kellon ympäri.

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Koko hotellissa on tietysti ilmainen Wi-Fi. Valitse vain verkko "ComfortHotel", niin pääset surffailemaan! Helppoa ja mukavaa.

Muut palvelut

 • Ilmainen Wi-Fi
 • Ekologinen aamiainen
 • Pyöräilyreitit
 • Juoksureitit
 • Hissi
 • Sisäpysäköinti
 • TV
 • Lemmikit ovat sallittuja
 • Kuntoilutilat
 • Esteettömiä huoneita
 • Luontoalue patikointiin
 • Savuton hotelli
 • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.