Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Bergen Bergen ,  Norja

Comfort Hotel® Bergen

Bergen,  Norja

Moderni Comfort Hotel Bergen sijaitsee Bergenin keskustassa, lyhyen matkan päässä ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista. Vain 8 minuuttia Fisketorgetilta ja lentokenttäbussilta, joten olet valmiina tutustumaan Vestlandetin pääkaupunkiin.

Comfort Hotel® Bergen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,9
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Bergen

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Comfort Hotel Bergen sijaitsee Strandgatenilla, Bergenin vanhimman kävelykadun päässä. Hotelli on kunnostettu hiljattain – täysin uusien huoneiden, uuden barceptionin (bar + reception = Barception) sekä aamiaisalueen kera. Hotellista löytyy myös täysin uusi aula, jossa voit työskennellä mukavassa ympäristössä, katsoa jalkapallo-otteluita ystäviesi kanssa sekä nauttia Comfort Delimme tarjoamasta herkullisesta ruoasta ja raikkaista juomista. Meiltä löytyy lisäksi täysin uusi CrossFit-kuntosali, joka on avoinna ympäri vuorokauden.

Bergeniläiset kutsuvat Strandgatenia kävelykaduksi. Tältä kadulta löytyy kaikkea mahdollista – aina kampaamoista, lävistys- ja tatuointiliikkeistä sekä urheilu- ja vaatekaupoista ravintoloihin, kahviloihin ja viinibaareihin. Hotellilta pääset myös helposti kävellen Fisketorgetille sekä UNESCOn luettelossa olevaan Bryggeniin.

Barception

Jos haluat jotakin raikasta juotavaa tai maukasta syötävää joko päivän aikana tai sen jälkeen, voimme tarjota erilaisia herkkuja Barceptionissamme, joka on avoinna kellon ympäri.

Lounge 

Lounge on täydellinen paikka yhdessäoloon koko perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa. Voit myös istahtaa alas ja tehdä töitä työnurkkauksessamme, josta löydät myös kolme boothia lyhyitä tapaamisia varten. Jokaisessa boothissa on TV sopivien liitäntöjen kera. Voit myös luonnollisesti tarpeen vaatiessa lainata HDMI-kaapelin Barceptionistamme, joka tarjoaa sekä lämpimiä että kylmiä juomia. Meiltä löydät myös pöytätenniksen, mikäli kaipaat tekemistä.

Terassi upealla näköalalla

Hotellin ylimmästä kerroksesta löydät kattoterassin, josta on upea, osittainen näköala Bergenin kattojen ylitse, erityisesti Nordnesin vanhojen puutalojen suuntaan. Voit luonnollisesti ottaa mukaan ruokaa ja juomaa Barceptionista tänne terassille, kun ulkona on kaunis sää.

CrossFit 

Vuoden 2017 kunnostustöiden aikana avasimme täysin uuden CrossFit-kuntosalin hotellin ensimmäiseen kerrokseen. Täällä voit juosta juoksumatolla, nostella painoja ja tehdä vaikka henkilökohtaisen Burpees-ennätyksesi. No pain, no gain!

Koe Bergen

Hotellilta pääset helposti liikkumaan ympäri Bergeniä. Kävely kaupungin Vågen-lahden ympäri Fisketorgetille ja Bryggeniin ei kestä montaa minuuttia, mutta mikset taittaisi samaa matkaa vesiteitse? Jos käännyt hotellin ovesta ulos astuessasi vasemmalle ja otat sitten ensimmäisen poikkikadun oikealle, niin pääset suoraan MF Beffenin päätepysäkille. Lautta vie sinut lahden toiselle puolelle 25 kruunun (NOK) maksua vastaan. Hotellin lähistöllä sijaitsevat myös vanhat, upeat Nordnesin puutalot, ja toisessa suunnassa Torgallmenningen-kävelykatu, Engen sekä Ole Bulls plass -aukio. Baareja, ravintoloita ja muuta viihdykettä löytyy luonnollisesti joka puolelta kaupunkia, ja jos haluat nähdä Bergenin kaupungin sen koko komeudessaan, voit hypätä Fløibanenin tai Ulriksbanenin kyytiin ja matkata hieman korkeammalle, maisemia ihastelemaan. Bergenin Flesland-lentokenttä sijaitsee vain 20 minuutin automatkan päässä hotellilta, tai noin 30 minuutin päässä, jos matkaat sinne lentokenttäbussilla. Täältä voit lukea lisää Bergenistä!

Tervetuloa Bergeniin ja Comfort Hotel Bergeniin!

Yhteystiedot

  • Strandgaten 190 5004 Bergen , Norja

Löydä hotellille

Bussi

Hyvät bussiyhteydet vain alle 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta, jos olet menossa Bergenin keskustan suuntaan tai tulossa meille. Ajankohtaiset aikataulut ja hinnat löydät osoitteesta www.skyss.no

Juna

Bergenin asema on vain 25 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Hotellille pääset halutessasi myös bussilla.

Bergen Airport Flesland -lentokentältä

Flybuss Bergen lähtee Bergen Airport Flesland -lentokentältä. Matka-aika on noin 35 minuuttia. Hotellia lähin pysäkki on Fisketorget/Lidohjørnet (noin 500 metriä hotellilta).

Taksi

Suosittelemme yritystä Bergen Taxi. Puhelin +47 07000. Voit myös tilata taksin suoraan aulassa sijaitsevan iPadin avulla.

Raitiovaunu

Sijaitsee 15 minuutin päässä hotellilta, matka-aika Bergenin Flesland-lentokentälle on noin 45 minuuttia.
Lisätietoja, liput ja aikataulut löydät osoitteesta: www.skyss.no

Tietoja hotellista Comfort Hotel Bergen

Hotellihuoneiden määrä

159 huonetta - 317 vuodepaikkaa

Etäisyys lentokentältä

Bergen Airport Flesland lentokenttä - 18,7 km,
noin 30 minuuttia lentokenttäbussilla, 20 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bergenin rautatieasema: 1,4 km, noin 15 minuutin kävelymatka
Bussipysäkki Torget: 250 metriä, noin 5 minuutin kävelymatka

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.