Tanskan pääkaupungissa viihtymiseen on olemassa moni erilaisia syitä, eikä haittaa, jos matkan tarkoituksena on business, sillä Kööpenhaminasta löydät aina myös ‘pleasurea’. Matkustatko Kööpenhaminaan töiden vuoksi ja pidät oluesta? Täysosuma! Kolmen alla listatun nimityksen ansiosta matkastasi ei voi tulla muuta kuin onnistunut.

rooftop cozy skt petri hotel
Lovely rooftop at SKT. PETRI hotel in Copenhagen.

"Suit Up"


Tätä parempaa lähtökohtaa et voi saada. Vuonna 2018 Maailmanpankki arvioi 144 valtiota ja nimesi Tanskan Euroopan parhaaksi valtioksi liiketoiminnan harjoittamiseen. Täällä saat siis toisin sanoen varmasti “hommat valmiiksi”.


©Kim Wyon / VisitDenmark


"On a Roll"


Millä muilla tavoin Kööpenhamina voi inspiroida sinua? Aivan, kaupungista ja koko maasta löytyy runsaasti onnellisia ihmisiä. Tanska on useana peräkkäisenä vuotena nimitetty maailman onnellisimmaksi maaksi. Tämä johtuu muun muassa siitä, että maa keskittyy voimakkaasti hyvinvointiin ja terveyteen, tasa-arvoon sekä yhteiskunta- että sosiaaliseen vastuuseen, niin ihmisten kuin ympäristönkin ostalta. Voit siis hyvillä mielin alkaa seurustella ja keskustella paikallisten ihmisten kanssa ja antaa Tanskan onnellisuus-kärpäsen puraista myös sinua!"Raise the Bar"


Eikä tässä vielä kaikki. Tanska on nimittäin yksi maailman johtavista olutmaista. Tanskalaiset ovat tunnettuja dynaamisesta ja jännittävästä olutkulttuuristaan, ja maasta löytyykin yli 150 panimoa. Nämä panimot ovat itse asiassa niin hyviä, että Kööpenhaminassa sijaitseva Mikkeller on nimitetty maailman kolmanneksi parhaaksi olutpanimoksi (2015). Panimo pyrkii valmistamaan laatuolutta parhaista mahdollisista raaka-aineista sekä tutkimaan ja haastamaan vallitsevia oluttrendejä.


Sinun onneksesi Comfort Hotel® Vesterbro sijaitsee vain 190 metrin päässä panimosta, joten voit helposti piipahtaa vierailulle. Jos haluat käydä läpi kaikki 24 olutlaatua, suosittelemme pidentämään vierailua yhdellä päivällä. Mikkeller ei ole kuitenkaan ainoa paikka, jossa tarjoillaan maukasta olutta. Alla on listattuna neljä muuta, laatuolutta tarjoavaa baaria, jotka ovat kävelyetäisyydellä Kööpenhaminan keskustassa sijaitsevista hotelleistamme:Taphouse


Taphousesta löydät laajan valikoiman oluita, kaikkialta maailmasta. Baari vaihtaa ja muokkaa valikoimaansa tasaisin lisäksi väliajoin, joten täältä löydät aina jotain uutta.


Fermentoren


Sen lisäksi, että Fermentoren tarjoaa vaihtelevan valikoiman maukkaita oluita, on heillä tarjolla myös erikoisolut, jota ei pääse maistamaan missään muualla.


Ørsted Ølbar


Ørsted Ølbarissa pääset nauttimaan huolellisesti valikoiduista olutlaaduista, niin paikallisista kuin kansainvälisistä, niin hanasta kuin suoraan pullostakin.


Dia’legd myy mikropanimo Refsvindingen valmistamaa olutta, joka tulee Tanskan kolmanneksi pienimmältä Fyn saarelta.


Asu mukavasti Kööpenhaminassa


Strawberry tarjoaa Comfort Hotel® Vesterbron lisäksi kolme muuta mukavaa hotellia Kööpenhaminassa. Luksushotelli SKT. PETRI tarjoaa erinomaisen sijainnin ja kaikki mahdolliset palvelut. Voit myös valita kauniin Clarion Hotel® Copenhagen Airportin, joka sijaitsee
Kastrupin lentokentän läheisyydessä. Täältä pääset metrolla suoraan kaupunkiin.